Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κηδεύτηκε χθες στην Αθήνα ο Καλαβρυτινός τέως γυμνασιάρχης Σπύρος (Σπήλιος) Πολυδώρου

Κηδεύτηκε χθες στην Αθήνα ο Καλαβρυτινός...

Καταγόταν από το Λαγοβούνι Καλαβρύτων

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την Τρίτη 29 Ιουλίου 2014 το μεσημέρι τον τ. Γυμνασιάρχη Σπύρο (Σπήλιο) Πολυδώρου από το Λαγοβούνι Καλαβρύτων. Ο Σπύρος Πολυδώρου είχε γεννηθεί στο Λαγοβούνι Καλαβρύτων το 1908 και ήταν γιος του παπαΝικόλα, Ιερέα και δασκάλου στην περιοχή.

Ο Σπήλιος Πολυδώρου, διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης με πλούσια και σημαντική δράση και διακρινόταν για την ευρύτατη μόρφωσή του ψυχική και πνευματική πάντα καλοσυνάτος και άνθρωπος της προσφοράς, όπως αναφέρει το σάιτ kalavrytanews.gr.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στον Βύρωνα Αττικής και προεξήρχε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος.

Στην κηδεία του γηραιού Καλαβρυτινού στην καταγωγή τέως γυμνασιάρχη, παρέστησαν συγγενείς, φίλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και πολλοί Καλαβρυτινοί.

Για το θάνατο του Σπήλιου Πολυδώρου η Παγκαλαβρυτινή Ένωση εξέδωσε σχετικό ψήφισμα ενώ η πρόεδρος της Δ. Βαρβιτσιώτη εκφώνησε επικήδειο λόγο. Ακόμη η Παγκαλαβρυτινή Ένωση θα διοργανώσει εκδήλωση στο μέλλον που θα παρουσιάσει το έργο και τη προσφορά του εκλιπόντος ενώ θα υποβάλει και αίτημα προς τον Δήμο Καλαβρύτων με το οποίο θα ζητά την ονομασία ανωνύμου οδού στην πόλη των Καλαβρύτων με την ονομασία " Γυμνασιάρχου Πολυδώρου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις