Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συγχαρητήρια Παπαπαναγιώτου στην ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ

Συγχαρητήρια Παπαπαναγιώτου στην ανδρική...

Για την παραμονή της στην Α2 Εθνική

Ο πρόεδρος της ΝΕΠ, Ανδρέας Παπαπαναγιώτου με ανακοίνωσή του συγχαίρει την ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου για την παραμονή της στην Α2 Εθνικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η παραμονή της ανδρικής ομάδας πόλο στην Α2 Κατηγορία ήταν ο στόχος του συλλόγου για την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο. Ο στόχος επετεύχθη και αξίζουν τα συγχαρητήρια, για την επίπονη προσπάθειά τους ο προπονητής και οι παίκτες. Συντελεστές της επιτυχίας ήταν όλοι όσοι συνέβαλαν οικονομικά, αλλά και ηθικά, με την παρουσία τους, εμψυχώνοντας τους παίκτες και δίνοντάς τους κίνητρο για να μεγιστοποιήσουν την αγωνιστική τους προσπάθεια.

Από τους συντελεστές της επιτυχίας ξεχωρίζουμε τους αδελφούς Λαϊνιώτη, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την επίτευξη του στόχου. Λόγω, όμως, διαφοράς φιλοσοφίας και προσέγγισης των στόχων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, καθίσταται αδύνατη η περαιτέρω συμμέτοχη των αδελφών Λαϊνιώτη στα τμήματα πόλο της ΝΕΠ. Οι προσπάθειες της διοίκησης της ΝΕΠ για την προάσπιση των συμφερόντων του ναυταθλητισμού της πόλης μας συνεχίζονται άοκνες".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports