Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Όχι Γρηγόρη, μην το κάνεις το ανάθεμα!

Όχι Γρηγόρη, μην το κάνεις το ανάθεμα!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

«Όπως με ενημέρωσαν για τη διαγραφή μου μέσω του Τύπου, έτσι τους ενημερώνω και εγώ μέσω του "Έθνους" για την παραίτησή μου» δηλώνει ο  Ψαριανός, που αποφάσισε να κάνει. σκασάκια του Φώτη. Κι αυτά εν μέσω φωνών που τον προτρέπουν με δραματικό τρόπο για την ύστατη απόφασή του. Όχι Γρηγόρη, μην το κάνεις αυτό το ανάθεμα γενεών, που θα βαρύνει  τους στιβαρούς ώμους, εσένα και του γυρολόγου Νίκου Μπίστη!

Ο Γρηγόρης όμως, τα βρόντηξε στην εφημερίδα του Μπόμπολα, παρέχοντας την αποκλειστική είδηση-βόμβα ότι ο Γρηγόρης νιέτ για η ΔΗΜΑΡ!  Παραιτείται και από την Κεντρική Επιτροπή και από μέλος της.

Τώρα το ότι ο Φώτης τον πέταξε με τις κλωτσιές, αυτό έκανε πως δεν το κατάλαβε. Και τα παλικάρια του Μπόμπολα, επίσης. Κι αυτά δεν κατάλαβαν. Τη ΔΗΜΑΡ βρήκαν να βγάλουν το άχτι τους!

Και είπεν ο Γρηγόριος: «Όπως με ενημέρωσαν για τη διαγραφή μου μέσω του Τύπου, έτσι τους ενημερώνω και εγώ μέσω του "Έθνους" για την παραίτησή μου», βγάζοντας την πίκρα του για το τέτοιο σουτ που πήρε. Όπως εκείνο που δίνει στην φωτογραφία πάνω στο κόκκινο Καμπριολέ!

Και  προσθέτοντας, πέταξε την επόμενη αποκλειστική είδηση, πως «πολύ σύντομα θα παραιτηθούν και οι εναπομείναντες φίλοι της μεταρρυθμιστικής τάσης. Αλλά δεν ξέρω εάν θα παραιτηθούν πριν κλείσει το μαγαζί. Αυτό όμως το ξέρει καλύτερα ο ...μαγαζάτορας».

Αλλά επειδή ο Γρηγόρης είναι μεγαλόκαρδο παιδί, επιμένει  ότι ο Φ. Κουβέλης είναι κατάλληλος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά ταυτόχρονα επαναλαμβάνει  και τον χαρακτηρισμό «Ιούλιος Καίσαρας», που έκανε την αποφράδα ημέρα του εξωπετάγματός του, σαν την ήρα από το στάρι!

Κάτι λέει ακόμη, ακόμη πως «η ΔΗΜΑΡ είναι σαν το ναυάγιο της Ζακύνθου» και πως «σε λίγο καιρό θα είναι μια ενδιαφέρουσα καρτ-ποστάλ, μια ενδιαφέρουσα εικαστική παρέμβαση» και κάτι τέτοια, που με κάνουν να σκέφτομαι τον Γρηγόρη μας με στολή Υδραίου καπετάνιου του '21.

Μιλάει για την ανάγκη της κεντροαριστεράς, όπως και ο φίλος του ο Μπίστης, ο γυρολόγος, που πρέπει να ανασυγκροτηθεί (λες και ήταν ποτέ συγκροτημένη δηλαδή;) για να συμπεριλάβει το "Ποτάμι", τον κόσμο της ΔΗΜΑΡ που περιπλανήθηκε πολύ και ψάχνεται, αρκετές από τις φυλές του ΠΑΣΟΚ και χιλιάδες ανέστιοι που περιμένουν τη συγκρότηση αυτού του χώρου».

Αλλά ξέχασε τον ΣΥΡΙΖΑ. Λέτε να φοβάται ακόμη ότι θα τον βάλουν να πλένει σκάλες στην Κουμουνδούρου, όπως είχε διατυπώσει τους φόβους του ο Γρηγόρης μας;

Εμ, Γρηγόρη μας, υπάρχουν και τα χειρότερα.

Σκέψε, σκυφτός να γλύφεις τον Ευάγγελο και αυτός να απαιτεί να γλύψεις ολόσωμα και τον Πάγκαλο, για να σου δώσει άδεια εισόδου στο Μουσείο της Χαριλάου Τρικούπη, όπου θα εκτίθεται σε λίγο βαλσαμωμένο το ΠΑΣΟΚ! Και που να το βρεις τόσο σάλιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις