Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δεν θα φάει κουφέτα ο Γιώργος Παπανδρέου: Ο γιος του ακύρωσε τον γάμο στην Κρήτη!

Δεν θα φάει κουφέτα ο Γιώργος Παπανδρέου...

Τι συνέβη

Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Αντρίκος φημολογείται ότι ανέβαλλε τον γάμο του με την Πωλίνα Πατραμάνη λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που έχει λάβει το θέμα.

Αρχικά είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας το προσκλητήριο του γάμου των δύο νέων ενώ είχε οριστεί να γίνει η τελετή την Κυριακή 6 Ιουλίου στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο λιμανάκι της Χερσονήσου στην Κρήτη. Απ’ ότι φαίνεται τα σχέδια του ζευγαριού άλλαξαν τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καλεσμένοι ακύρωσαν τις κρατήσεις τους στο ξενοδοχείο μία εβδομάδα πριν αφού το ζευγάρι -σύμφωνα με όσα φημολογούνται- αποφάσισε να αναβάλει το γάμο του. Μέλη του στενού κύκλου του ζευγαριού αποκάλυψαν στην εκπομπή «Μίλα» ότι η αναβολή έγινε μετά από κοινή απόφαση του ζευγαριού.

Τελικά αν η αναβολή ισχύει και δεν είναι απλά ένα ψέμα που κυκλοφόρησε για να μην δημοσιευτούν στιγμιότυπα από τον γάμο, έγινε επειδή ο γάμος του Αντρίκου πήρε μεγάλη δημοσιότητα. Οι δύο νέοι προτιμούν να κάνουν έναν ήσυχο γάμο, χωρίς φωτογράφους και κανάλια. Ωστόσο, υπάρχουν πάντα οι επιφυλάξεις για το αν τελικά αποφασίσουν να γίνει ο γάμος τελευταία στιγμή, την ίδια ημερομηνία αλλά σε άλλο μέρος από αυτό που σχεδίασαν, ώστε να καταφέρουν να κρατήσουν τη στιγμή μόνο για εκείνους και τους κοντινούς συγγενείς τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις