Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 30 Ιουνίου

Τα ζώδια για σήμερα 30 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση στα οικονομικά, ενώ το θετικό της τρίγωνο με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια απρόσμενα έσοδα, όπως επίσης και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά. Θα υπάρχει όμως και μια πίεση οικονομική από πλευράς εξόδων. Το βραδάκι, το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου φέρνει περιορισμούς στα ερωτικά και μειωμένη ίσως διάθεση.

Λέων

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια, με ξεκινήματα και πρωτοβουλίες, ενώ το θετικό της τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει κάποιες ωραίες εκπλήξεις κι εξελίξεις. Όμως κατά το βραδάκι, θα σχηματίσει δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο, το οποίο πιέζει την ψυχολογία σας και φέρνει παραπάνω ευθύνες κι αίσθημα βάρους.

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, γι' αυτό θα είναι μέρα όπου μπορεί να κλείσετε ζητήματα ή κύκλους, ενώ το ωραίο τρίγωνό της με τον Ουρανό βοηθά προς αυτή τη κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται ωστόσο να βγουν και ορισμένες ενοχές στην επιφάνεια, με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου να φέρνει και σκληρές κριτικές.

Ζυγός

Μέρα δικτύωσης η σημερινή, όπου θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τις παρέες σας και να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους, ακόμα και μέσα απ' το ίντερνετ και τα social media. Ευχάριστες εκπλήξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Τα οικονομικά ίσως πιεστούν ωστόσο, λόγω του τετραγώνου Σελήνης-Κρόνου, αλλά μην απογοητεύεστε.

Σκορπιός

Έμφαση στα επαγγελματικά δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με συναντήσεις με άτομα εξουσίας, ενώ το θετικό τρίγωνό της με τον Ουρανό, φέρνει απρόσμενες, καλές εξελίξεις και πρόοδο. Βέβαια θα πρέπει να είστε σωστοί και υπεύθυνοι, γιατί το δύσκολο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου ίσως είναι αυστηρό μαζί σας και λάβετε κάποιες κριτικές.

Τοξότης

Αισιόδοξη μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη απ' τον Λέοντα ν' αυξάνει την εξωστρέφεια και την ζωτικότητα. Η εστίασή σας είναι κυρίως σε ταξίδια, σπουδές και νομικά θέματα. Ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά ή απ' τα παιδιά. Βέβαια το βραδάκι αναμένεται να πιεστεί λίγο η ψυχολογία σας και ίσως βγουν ενοχές στην επιφάνεια.

Αιγόκερως

Περισσότερο θέματα οικονομικά απασχολούν το ζώδιό σας σήμερα αλλά και το πως θα πάρετε τον έλεγχο καταστάσεων και ανθρώπων. Η οικογένεια φαίνεται να σας υποστηρίζει οικονομικά συναισθηματικά χωρίς να το αναμένατε. Κατά το βραδάκι, η δυσμενής όψη Σελήνης-Κρόνου δυσκολεύει το κλίμα και φέρνει δύστροπες συμπεριφορές, κυρίως στις φιλίες.

Υδροχόος

Κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, με την εστίαση της προσοχής να βρίσκεται στις σχέσεις και τις συνεργασίες, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού, μπορεί να φέρει ευχάριστες, απρόσμενες συναντήσεις ή μηνύματα κι επαφές. Βέβαια κατά το βραδάκι με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου παρουσιάζονται εμπόδια, περιορισμοί και μια πίεση ψυχολογική.

Iχθύες

Παραγωγική μέρα για το ζώδιό σας, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στη δουλειά και σε καθημερινές εργασίες, ενώ το τρίγωνό της με τον Ουρανό φέρνει και κάποιες θετικές, απρόσμενες εξελίξεις, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά. Λίγο πιο δύσκολο το κλίμα το βραδάκι, όπου χρειάζεται προσοχή σε ενοχλήσεις υγείας αλλά και στην κριτική.

Κριός

Χαρούμενα και δημιουργικά τελειώνει ο μήνας, με τη Σελήνη απ' το Λέοντα να αυξάνει την ζωτικότητα και την εξωστρέφεια. Το ωραίο τρίγωνό της με τον Ουρανό φέρνει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις κι εξελίξεις, ενώ είστε κι επινοητικοί σήμερα. Το βραδάκι ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Κρόνο προκαλεί μια πίεση σε οικονομικά κι ερωτικά.

Ταύρος

Η εστίαση της προσοχής για την τελευταία μέρα του Ιουνίου βρίσκεται σε θέματα σπιτιού, ενώ το ωραίο τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού φέρνει θετικές και γρήγορες εξελίξεις εκεί. Ωστόσο, το βραδάκι με το δύσκολο τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου, μπορεί να παρουσιαστούν εμπόδια στις σχέσεις και ίσως εκδηλωθούν σκληρές συμπεριφορές με τους δικούς σας.

Δίδυμοι

Επικοινωνιακή μέρα, με το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού να δίνει και ευχάριστες, αναπάντεχες συναντήσεις ή τηλέφωνα, ενώ τα σχέδιά σας προχωρούν, με τη βοήθεια και φίλων ή γνωστών. Καλή μέρα για μάθηση και σεμινάρια. Ωστόσο κατά το βραδάκι, μπορεί να ειπωθούν κάποια σκληρά λόγια, με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου να φέρνει κριτική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being