Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σατανιστής: Καλούσε κι άλλους μέσω youtube

Σατανιστής: Καλούσε κι άλλους μέσω youtube

Σκόπευε να κάνει ακόμη μια δολοφονία στις 21 Ιουνίου

Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί η υπόθεση του 21χρονου σατανιστή της Γλυφάδας, ο οποίος δολοφόνησε μια άστεγη γυναίκα προκειμένου να τη θυσιάσει στον Εωσφόρο. Η δολοφονία έγινε ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα και ο νεαρός μάλιστα σκόπευε να κάνει ακόμη μια δολοφονία στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου. Παράλληλα, με μήνυμά του στο youtube καλούσε κι άλλους σατανιστές για γνωριμία. «Θέλω να γίνω σατανιστής. Μένω Αθήνα.

Όποιος το δει ας απαντήσει εδώ αν μπορεί να με βοηθήσει να γνωρίσω τα κατάλληλα άτομα», γράφει ο 21χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι προχώρησε στον φόνο της άτυχης γυναίκας ως ανθρωποθυσία στον Σατανά, καθώς με αυτόν τον τρόπο «ερχόταν πιο κοντά του», ως σχόλιο σε ένα τραγούδι των Rotting Christ, ένα ελληνικό μπλακ μέταλ μουσικό συγκρότημα. Το τραγούδι έχει τίτλο «Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού».

Στη συνέχεια ο δράστης αφήνει το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί του οι γνώστες περί σατανισμού. Μάλιστα, ο 21χρονος υπογράφει το σχόλιο-«αγγελία» με το πλήρες όνομά του. Ο Παπαγεωργίου ονόμασε το έγκλημα ως μία «λατρευτική» ανθρωποκτονία. Το θύμα ήταν άστεγη τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και επελέγη τυχαία από τον δράστη για να τη σκοτώσει. Ο τρόπος δολοφονίας θυμίζει αυτόν με τον οποίο οι αποκαλούμενοι «Στατανιστές της Παλλήνης» είχαν σκοτώσει τη Γαρυφαλιά Γιούργα.

Ο νεαρός σκότωσε την άστεγη, χάραξε το χέρι του με ένα σπασμένο μπουκάλι και με το δικό του αίμα σχεδίασε τον αριθμό 666 και έναν ανάποδο σταυρό, σε διπλανό παγκάκι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις