Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έντεκα νέοι αθλητές του Ν.Ο.Ιωαννίνων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Έντεκα νέοι αθλητές του Ν.Ο.Ιωαννίνων στ...

Γ. Τσίλης και Γ. Τζιάλλας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Με αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων θα στελεχωθεί η μισή περίπου αποστολή της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας η οποία θα λάβει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 4 και 5 Σεπτεμβρίου στην λίμνη της Καστοριάς! Οι Γιαννιώτες αθλητές πραγματοποίησαν τόσο καλές εμφανίσεις στις προκριματικές διαδικασίες για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζιάνι Ποστιλιόνε τους συμπεριέλαβε όλους στην Ελληνική Εθνική Ομάδα!

Αναλυτικά, στην μεγάλη διοργάνωση, στην οποία αξίζει να σημειωθεί ότι θα συμμετάσχουν εκατοντάδες αθλητές από χώρες που κατά παράδοση «παράγουν» παγκόσμιους πρωταθλητές και ολυμπιονίκες της Κωπηλασίας (Σερβία, Κροατία, Ρουμανία, Βουλγαρία κ.α.) θα αγωνιστούν οι εξής έντεκα αθλητές του Ν.Ο.Ι.:Στην κατηγορία Παίδων – Κορασίδων οι Αθανάσιος Τσιάλιος, Ηλίας Κούρος, Χαράλαμπος Υφαντής, Θεοφάνης Γιώτης, Βασιλική Νταλαμάγκα, Ξανθή Κολτσίδα, Γεώργιος Αντώνης και Κων/νος Μαγκλάρας.

Στην κατηγορία εφήβων – Νεανίδων προκρίθηκαν δικαιωματικά οι Ολυμπιονίκες της Σιγκαπούρης Απόστολος Λαμπρίδης, Μιχάλης Ναστόπουλος και Ελένη Διαμάντη.Ήδη όλοι οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. που εξασφάλισαν την πρόκριση βρίσκονται στην Καστοριά, σε προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας.

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Ηλίας Παππάς ετοιμάζεται να επιστρέψει στους μεγάλους αγώνες. Ο Παππάς έλαβε ήδη μέρος στις πρόσφατες προκριματικές δοκιμασίες της Εθνικής Ομάδας κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα των δοκιμασιών κατετάγη πρώτος στο Σκιφ Ελαφρών Βαρών των ανδρών στα 1.000 μέτρα με χρόνο 3.24.06. Τ

ην δεύτερη ημέρα, στα 2.000 μέτρα της εργομέτρησης ο Γιαννιώτης Κωπηλάτης ήρθε και πάλι πρώτος με τον εντυπωσιακό χρόνο των 6.19.01. Αυτές τις ημέρες θα δοκιμαστεί στο Διπλό Σκιφ με το Νικόλαο Αφεντούλη από την Καστοριά και μία καλή εμφάνιση θα εξασφαλίσει στους δύο αθλητές το εισιτήριο για το επικείμενο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Για την Πορτογαλία αναχωρούν την ερχόμενη Δευτέρα οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας, οι οποίοι θα συμμετάσχουν με τα χρώματα της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών - Γυναικών που θα διεξαχθεί εκεί από τις 10 ως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο Τσίλης θα αγωνιστεί στην Τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου παρέα με τους αθλητές Απόστολο και Νίκο Γκουντούλα και τον Στέργιο Παπαχρήστου, ενώ ο Τζιάλλας θα τρέξει στην Δίκωπο άνευ με τον αθλητή του Ολυμπιακού Γιάννη Χρήστου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports