Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην Σερβία τρεις αθλητές της "Αστραπής"

Στην Σερβία τρεις αθλητές της "Αστραπής"
Κόντης Γιάννης

Μαζί με τους πατρινούς αθλητές προπονούνται και πρωταθλητές από την Σερβία, την Γερμανία, την Τουρκία και το Ιράν

 

Σε ειδική προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς (σ. η προετοιμασία χαρακτηρίζεται ως «κλειδί» για τα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012) κλήθηκαν και μετέχουν αυτό το διάστημα οι πρωταθλητές της Αστραπής Βλάσης Πετρόπουλος, Β. Αντωνακόπουλος, και Νίκος Κακαρέλης.
Η προετοιμασία πραγματοποιείται στην Σερβία και μαζί με τους πατρινούς αθλητές προπονούνται και πρωταθλητές από την Σερβία, την Γερμανία, την Τουρκία, το Ιράν και από άλλες χώρες. Η προετοιμασία περιλαμβάνει προπόνηση 6 ωρών την ημέρα!
Να σημειωθεί ότι η Αστραπή είναι ο μοναδικός σύλλογος σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα, που έχει τόσους πολλούς αθλητές του να έχουν πάρει το εισιτήριο για τα προολυμπιακά τουρνουά.

Σε ειδική προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς (σ.σ.: η προετοιμασία χαρακτηρίζεται ως «κλειδί» για τα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012) κλήθηκαν και μετέχουν αυτό το διάστημα οι πρωταθλητές της Αστραπής Βλάσης Πετρόπουλος, Β. Αντωνακόπουλος, και Νίκος Κακαρέλης. Η προετοιμασία πραγματοποιείται στην Σερβία και μαζί με τους πατρινούς αθλητές προπονούνται και πρωταθλητές από την Σερβία, την Γερμανία, την Τουρκία, το Ιράν και από άλλες χώρες. Η προετοιμασία περιλαμβάνει προπόνηση έξι ωρών την ημέρα!

Να σημειωθεί, ότι η Αστραπή είναι ο μοναδικός σύλλογος σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα, που έχει τόσους πολλούς αθλητές του να έχουν πάρει το εισιτήριο για τα προολυμπιακά τουρνουά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports