Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νταβλούρος: Λάθος του Κώστα Χριστόπουλου που έπεμενε να παρουσιάζεται ως ανεξάρτητος

Νταβλούρος: Λάθος του Κώστα Χριστόπουλου...

Ζητά και επανακαταμέτρηση των άκυρων ψηφοδελτίων στις περιφερειακές εκλογές

Την ανάγκη επανεξέτασης των άκυρων ψηφοδελτίων των Περιφερειακών εκλογών Δυτικής Ελλάδας, διατύπωσε ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Αθανάσιος Νταβλούρος, μιλώντας σήμερα στον Flash Πάτρας 98.7 και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο.

Όπως εξήγησε ο Αχαιός πολιτικός, η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων αποτελεί προτίστως υποχρέωση προς τους ίδιους τους ψηφοφόρους, αφού από τη μία η μάχη κρίθηκε για λίγες χιλιάδες ψήφους και από την άλλη, τα άκυρα ψηφοδέλτια ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες.

Μάλιστα ο κ. Νταβλούρος, έσπευσε να σημειώσει με νόημα, ότι λόγοι όχι μόνο τυπικοί, αλλά και ουσιαστικοί υπαγορεύουν αυτή την κίνηση, κάτι που έχει συζητήσει και με τον ίδιο τον Ανδρέα Κατσανιώτη.

Αναφερόμενος επίσης στο αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών της Πάτρας, ο βουλευτής της Ν.Δ. εξέφρασε την αμφιβολία του, για το εάν η επιλογή του Κώστα Χριστόπουλου να εμφανιστεί ως ανεξάρτητη υποψηφιότητα, λειτούργησε τελικά θετικά ή αρνητικά στο εκλογικό σώμα.

Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι κατά την άποψή του δεν έπεισε ότι ήταν ανεξάρτητος και αυτή η απόφασή του έκανε ζημιά. Ενώ επίσης ο κ. Νταβλούρος σημείωσε, ότι μοιραία παρουσιάστηκε από τους αντιπάλους του στο εκλογικό σώμα ως τεχνοκρατική και όχι ως πολιτική επιλογή, ενώ θύμισε ότι όπου δεν προτάχθηκε η κεντροδεξιά προέλευση των υποψηφίων Δημάρχων, τότε το αποτέλεσμα ήταν δυσμενές, αναφέροντας χαρακτηριστικά την περίπτωση του Διονύση Γκοτσούλια στο Δήμο Δυμαίων.

Τέλος για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, δήλωσε ότι ως Αχαιός, θεωρεί ότι δεν μπορεί να μην αντιπροσωπεύεται η τρίτη πόλη της Ελλάδας και ο νομός Αχαίας στο επόμενο Κυβερνητικό σχήμα, αλλά ξεκαθάρισε, ότι ο ίδιος ως βουλευτής, δεν τρέφει ούτε αυταπάτες ούτε προσωπικές μωροφιλοδοξίες και ότι το αποκλειστικό προνόμιο για το σχηματισμό της Κυβέρνησης έχει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις