Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Morgan Freeman δε συνταξιοδοτείται

Ο Morgan Freeman δε συνταξιοδοτείται

Μετά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο που τον “πέθαναν”, καινούργιες φήμες έκαναν την εμφάνισή τους περί συνταξιοδότησης του Morgan Freeman

Μετά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο που τον “πέθαναν”, καινούργιες φήμες έκαναν την εμφάνισή τους περί συνταξιοδότησης του Morgan Freeman.

“Για να παραφράσω τον Mark Twain, τα νέα για τη συνταξιοδότησή μου είναι ιδιαίτερα υπερβολικά” είπε ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός στο E! News “Δεν έχω σκοπό να συνταξιοδοτηθώ μέσα στις επόμενες δεκαετίες!”
Οι φήμες αυτές προέκυψαν από ένα άρθρο του “Globe”, το οποίο με αφορμή τη χρόνια φιμπρομυαλγία που ταλαιπωρεί τον Freeman ανέφερε ότι έχει σκοπό να εγκαταλείψει την υποκριτική και να περάσει ήσυχα τα τελευταία χρόνια του.
Παρόλα αυτά, ο 76χρονος αεικίνητος ηθοποιός από το 2012, όταν και παραδέχτηκε την ασθένειά του, έχει συμμετάσχει σε 7 ταινίες, έχει στα σκαριά άλλες 6, συνεχίζει να παρουσιάζει την εκπομπή του Science Channel “Through the Worm Hole” και παράλληλα δανείζει τη φωνή του στις διαφημίσεις της Visa.
Ο ίδιος ο Freeman είχε αστειευτεί το 2012 με τις φήμες που τον ήθελαν νεκρό “Όπως ο Mark Twain, διαβάζω κι εγώ ότι έχω πεθάνει. Ελπίζω να μην είναι αλήθεια… Αλλά αν είναι, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσω ότι η μετά θάνατον ζωή μου είναι ίδια και απαράλλαχτη με την προηγούμενη!”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight