Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Προμηθέας απέκτησε τους Θόδωρο και Δημήτρη Κυριλή

Ο Προμηθέας απέκτησε τους Θόδωρο και Δημ...

Eβαλε μπροστά τις διαδικασίες για το πρόγραμμα "καλός αθλητής-καλός μαθητής"

Ο Προμηθέας έβαλε μπροστά τις διαδικασίες για το πρόγραμμα «καλός αθλητής-καλός μαθητής» και η αρχή έγινε, μάλιστα, με την απόκτηση δυο ταλαντούχων παικτών από την Αιτωλοακαρνανία.
Ο λόγος για τον Θόδωρο Κυριλή και τον μεγαλύτερο αδερφό του Δημήτρη, οι οποίοι θα ενταχθούν τη νέα σεζόν στον Προμηθέα, αγωνιζόμενοι με τα παιδικοεφηβικά του τμήματα και φοιτώντας σε σχολεία της Πάτρας.
Τα δυο αδέρφια προέρχονται από τον Παναιτωλικό, με τον Θόδωρο Κυριλή να είναι γεννημένος το 1999 και μέλος της Εθνικής μας ομάδας των Παμπαίδων. Αγωνίζεται στην θέση του πλέι-μέικερ και θεωρείται ως ο επόμενος «άσος» της Εθνικής Παίδων.
Ο Δημήτρης Κυριλής είναι γεννημένος το 1997 και αγωνίζεται στην θέση του φόργουορντ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τεχνικός του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού (με τους οποίους συνδέεται με φιλία από την παλιότερή τους επιτυχημένη συνεργασία), αλλά και με την οικογένεια Κυριλή και αμέσως τους έπεισε για την σπουδαιότητα του νέου εγχειρήματος του Προμηθέα.
Θυμίζουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραμονή ενός παιδιού στο πρόγραμμα του Προμηθέα «καλός αθλητής-καλός μαθητής» θα είναι το να συνδυάζει άριστες επιδόσεις και στα θρανία και εντός παρκέ (οι υποψήφιοι θα «κόβονται» αν αριστεύουν μόνο στον έναν τομέα, ακόμη και αν αυτός είναι το μπάσκετ). Τα παιδιά θα ελέγχονται στην διάρκεια της σεζόν από μια επιτροπή προπονητών και εκπαιδευτικών, προκειμένου να διαπιστώνεται η πορεία τους στο σχολείο και στις προπονήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports