Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε εξέλιξη και με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα "Ελάτε να μας συγκρίνετε!" του Φροντιστηρίου "Επιλογή Γνώσης"

Σε εξέλιξη και με μεγάλη επιτυχία το πρό...

Δωρεάν μαθήματα όλων των τάξεων και όλων των αντικειμένων

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και περίπου 2 εβδομάδες το καινοτόμο πρόγραμμα «Ελάτε να μας συγκρίνετε!» που εισήγαγε στον χώρο της εκπαίδευσης το Φροντιστήριο «Επιλογή Γνώσης». Ως ώρας, η ανταπόκριση που έχει συναντήσει από τις Πατρινές οικογένειες είναι εντυπωσιακή, καθώς καθημερινά σπεύδουν κατά δεκάδες να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν.

Υπενθυμίζεται πως το γνωστό Φροντιστήριο, παραμένοντας πιστό στις αρχές της ποιότητας και της καινοτομίας που το καθιέρωσαν στις καρδιές των εκατοντάδων αποφοίτων και των οικογενειών τους τα τελευταία χρόνια, ξεκίνησε την υλοποίηση αυτής της ιδιαίτερα ρηξικέλευθης ιδέας.

Συγκεκριμένα, ήδη από τις 25/4 και μέχρι το τέλος των σχολικών εξετάσεων, στους ανανεωμένους χώρους του Φροντιστηρίου, παραδίδονται δωρεάν μαθήματα όλων των τάξεων και όλων των αντικειμένων, για όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Στόχος της συγκεκριμένης κίνησης, να γίνουν μαθητές και γονείς κοινωνοί της ποιοτικής δουλειάς που λαμβάνει χώρα στην «Επιλογή Γνώσης» και να την συγκρίνουν άμεσα με προηγούμενες εμπειρίες τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του Φροντιστηρίου στα 2610-223399 και 6939115990 ή στο [email protected].

Η Γνώση είναι δύναμη!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις