Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχονται οι τρεις τηλεοπτικοί "Κηπουροί" του Mega, στην Πάτρα, στο 1ο Δημοτικό σχολείο Παραλίας

Έρχονται οι τρεις τηλεοπτικοί "Κηπο...

Αυτό το Σάββατο 3 Μαίου για ένα ανοιξιάτικο χάπενινγκ

Στην Πάτρα θα βρεθούν σε ένα ωραίο Μαγιάτικο χάπενινγκ αυτό το Σάββατο 3 Μαίου 2014, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Πατρών, οι τηλεοπτικοί «Κηπουροί» του καναλιού Mega.

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Πατρών θα υποδεχθεί τους τρεις τηλεοπτικούς κηπουρούς, από τις 10 το πρωί του Σαββάτου έως και τις 3 το μεσημέρι, για την μεγαλύτερη «Σχολική Κηπουρική» που επιχειρήθηκε ποτέ σε σχολείο της Αχαΐας.

Οι τηλεοπτικοί «Κηπουροί» είναι ο Μάκης Τσόκας, ο Σωτήρης Βρεττός και o Πατρινός στην καταγωγή Γιάννης Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι αποδέχθηκαν την σχετική πρόσκληση που τους έγινε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας Πατρών και θα έρθουν στην Αχαική πρωτεύουσα, με αφορμή την έλευση του πιο ωραίου μήνα της άνοιξης, του Μαίου που γιορτάζει η φύση και τα λουλούδια, για να μεταμορφώσουν τον προαύλιο χώρο του σχολείου δημιουργικά, προσθέτοντας του όσο περισσότερο πράσινο γίνεται.

Οι κηπουρικές τους δραστηριότητες θα γίνουν και με την συνδρομή και συμμετοχή τόσο των μαθητών όσο και των γονέων και δασκάλων του σχολείου. Πιο συγκεκριμένα ενώ οι τρεις κηπουροί θα «πρασινίζουν» το προαύλιο του σχολείου με κατασκευές όπως ολάνθιστα παρτέρια, δέντρα και άλλα φυτά και γλάστρες με λουλούδια, τα παιδιά θα τους βοηθούν ανά ομάδες.

Παράλληλα θα εξελίσσονται στον χώρο του σχολείου πρωτότυπα παιχνίδια πλοήγησης από το γνωστό καρναβαλικό πλήρωμα 94 της Πάτρας.

Οι μαθητές επίσης θα λειτουργήσουν bazaar λουλουδιών με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για τις ανάγκες των τάξεων του σχολείου τους. Το Εικαστικό εργαστήρι θα αναλάβει τον στολισμό των παρτεριών και θα δημιουργήσει κατασκευές εν όψει της γιορτής της μητέρας που είναι στις 11 Μαίου.

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας, χτίστηκε το 1986 και ήταν το πρώτο σχολείο της ευρύτερης περιοχής της Παραλία Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View