Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Άλλος ένας τελικός για την Παναχαϊκή σήμερα στη Μίκρα

Άλλος ένας τελικός για την Παναχαϊκή σήμ...

Κόντρα στον Άρη

Μία από τις πιο κρίσιμες και πιο καθοριστικές αναμετρήσεις των πλέι άουτ θα γίνει σήμερα στη Μίκρα (20.00, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κουτσούλας) μεταξύ του Άρη και της Παναχαϊκής για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ. Ο Άρης έχει πλεονέκτημα +4 βαθμών στη βαθμολογία των πλέι άουτ και με τρίποντο θα ανοίξει τη διαφορά στο +7.

Η Παναχαϊκή γνωρίζει καλά πως μόνο με νίκη θα καταφέρει να μείνει σε τροχιά παραμονής, διαφορετικά δεν θα ελέγχει την κατάσταση.

Ο Άρης προέρχεται από την ήττα με 3-2 στη Κυψέλη με τον Παναθηναϊκό, δεν αντιμτωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται.

O ακραίος της Παναχαϊκής Mιχάλης Σαρικεΐσογλου που είναι από τις πιο φορμαρισμένους παίκτες της πατρινής ομάδας και στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Άρη δήλωσε: «Πιστεύουμε πως μπορούμε να νικήσουμε και αυτό το δύσκολο ματς. Αν τα καταφέρουμε θα μπούμε για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής γιατί θα πλησιάσουμε τον Άρη στον έναν βαθμό.

Πριν λίγες ημέρες βρεθήκαμε αντίπαλοι με τον Άρη στην Πάτρα και νικήσαμε με 3-1 σετ. Βέβαια, μετά επέστρεψε ο Φίνος και αυτό βοήθησε τον Άρη. Εμείς είμαστε λίγο στεναχωρημένοι για τον βαθμό που χάσαμε στο Αιγίνιο την Τετάρτη. Ελπίζω να μην παίξει ρόλο για την παραμονή μας. Κοιτάμε μπροστά. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αλλά έχουμε δείξει πως έχουμε δυνατότητες να νικήσουμε».

Ο προπονητής του Άρη Σπύρος Φίνος που δεν ήταν στον πάγκο του Άρη στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής (στις 8 Μαρτίου που ο Άρης έχασε στην Πάτρα με 3-1 σετ) δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι. Με τη βοήθεια του κόσμου μας θα ξπεράσουμε το εμπόδιο της Παναχαϊκης. Στα πλέι άουτ δεν υπάρχουν τρίποντα. Υπάρχουν εξάποντα γιατί είναι και οι βαθμοί που δεν κερδίζει ο αντίπαλος. Αν νικήσουμε ξεφεύγουμε 7 βαθμούς από την Παναχαϊκή. Αν χάσουμε μπαίνουμε σε περιπέτειες.

Η Παναχαϊκή δεν έχει σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισα εγώ στον Α΄γύρο. Ο Γκοτς και ο Σαρικεϊσογλου έχουν δώσει ποιότητα στην ομάδα, ο Λιβαθηνός είναι έμπειρος πασαδόρος και ο Μπρίνγκμαν είναι ο καλύτερος παίκτης. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Υπάρχει πίεση αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε».

Η Παναχαϊκή από το βράδυ του Σαββάτου οπότε και τελείωσε ο αγώνας με το Αιγίνιο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και κάνει προπονήσεις στην Σταυρούπολη και χθες βάρη στο PAOK Sports Arena. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με εξαίρεση την θεραπεία που κάνει ο Μένιος Ρουμελιώτης ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται στο δύσκολο ρόλο του λίμπερο.

Στην κανονική περίοδο μέτρησε η έδρα των δύο ομάδων ενώ ίσως παίξουν ρόλο και τα μεταξύ τους παιχνίδια στα πλέι άουτ εάν υπάρξει ισοβαθμία. Στον Α΄γύρο ο Άρης νίκησε στη Μίκρα 3-0 και στον Β΄γύρο η Παναχαϊκή επικράτησε 3-1 σετ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports