Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μία νεαρή διάσημη τραγουδίστρια από την Αυστραλία θα εμφανιστεί στον Β' Ημιτελικό της φετινής Eurovision

Μία νεαρή διάσημη τραγουδίστρια από την ...

Στο μεταξύ η παλιά νικήτρια του διαγωνισμού Ανν Μαρί Νταβίντ από το Λουξεμβούργο θα τραγουδήσει στο πάρτι του Λονδίνου

Παλαιότεροι νικητές του δημοφιλούς Πανευρωπαικού Διαγωνισμού τραγουδιού της Εurovision αναμένεται να δώσουν το παρών στα preview events που θα γίνουν πριν τον φετινό διαγωνισμό ενώ μία Αυστραλή τραγουδίστρια θα έρθει στην Κοπεγχάγη ειδικά για μία γκεστ εμφάνιση στον Β' ημιτελικό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το επίσημο ενημερωτικό σάιτ eurovision.tv, η τραγουδίστρια Anne Marie David που είχε χαρίσει μία μεγάλη νίκη στο Λουξεμβούργο το 1973 με την δυναμική μπαλάντα «Tu te reconnaitras» (το Λουξεμβούργο είχε κερδίσει και την αμέσως προηγούμενη χρονιά 1972 με την Βίκυ Λέανδρος και το «Apres toi») θα εμφανιστεί στο Eurovision πάρτι του Λονδίνου, στις 13 Απριλίου 2014 ενώ η περσινή νικήτρια από τη Δανία Έμιλι Ντε Φόρεστ με το «Only teardrops» θα είναι η ειδική καλεσμένη στο Eurovision In Concert στο Amsterdam της Ολλανδίας στις 5 Απριλίου.

Στο μεταξύ πάρτι Γιουροβίζιον θα λάβει χώρα και στην Riga, της Λετονίας αυτό το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, για 1η φορά μάλιστα. Στο πάρτι αναμένεται να δώσουν το παρών οι φετινοί εκπρόσωποι στον διαγωνισμό, των χωρών Αυστρία, Πολωνία και Λιθουανία. Θα παίξει επίσης και η μπάντα PeR που εκπροσώπησε την Λετονία στην περσινή Eurovision.

Η Ρίγα που είναι η πρωτεύουσα της Λετονίας είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2014. Το Eurovision preParty κονσέρτο της Riga  θα μεταδοθεί σε livestreaming στο internet από δημόσια μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Τέλος όπως μας πληροφορεί το σάιτ eurovision.tv, μία νεαρή Αυστραλή superstar καλλιτέχνιδα προσκλήθηκε από την EBU να τραγουδήσει ως γκεστ στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στη Δανία. Ο λόγος για την Jessica Mauboy.

Το Αυστραλιανό δίκτυο SBS, σε συνεννόηση με την EBU, θα στείλει στην Κοπεγχάγη για το μουσικό διάλειμμα του Β’΄Ημιτελικού (στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα) της 8ης Μαίου 2014, την τραγουδίστρια Jessica Mauboy, που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία με πλατινένιους δίσκους στην Αυστραλία.

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει λάβει μέρος στο Αυστραλιανό Pop Idol, έχει βγάλει ήδη πολλά άλμπουμ και θεωρείται ένα μεγάλο φωνητικό ταλέντο. Ο Mikkel Bech, παραγωγός του φετινού τηλεοπτικού σώου της Eurovision τονίζει ότι η Jessica Mauboy με ρίζες καταγωγής από τους Αβορίγινες, τους ιθαγενείς κατοίκους της Ωκεανίας, «είναι μία υπέροχη καλλιτέχνιδα και πως η ίδια είναι ήδη πολύ ενθουσιασμένη που θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Δανία και να ανέβει στη σκηνή της Γιουροβίζιον, ένα διαγωνισμό που παρακολουθούν τηλεοπτικά πάνω από 180 εκατομμύρια άνθρωποι».

*Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η επιλογή αυτή της τραγουδίστριας από την Αυστραλία δεν είναι τυχαία. Αποτελεί όπως σχολιάζει το eurovision.tv, μία αναγνώριση από μέρους της EBU του μεγάλου ενθουσιασμού και τηλεθεάσεων που σημειώνουν οι μεταδόσεις του διαγωνισμού της Eurovision κάθε χρόνο στην τηλεόραση της μακρινής Αυστραλίας.

*Στις δύο κάτω φωτό η Ανν Μαρί Νταβίντ του Λουξεμβούργου όπως είναι σήμερα και το 1973 που κέρδισε θριαμβευτικά τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον.

Eπιμέλεια - Τ.ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight