Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πλώρη για Θεσσαλονίκη βάζει ο Λευτέρης Πανταζής όπου θα αρχίσει live εμφανίσεις στις 28 Μαρτίου 2014

Πλώρη για Θεσσαλονίκη βάζει ο Λευτέρης Π...

Μαζί του θα είναι και οι Ανδρέας Στάμος και Χριστίνα Κολέτσα

Non stop, μας λέει το σχετικό δελτίο Τύπου, ο δημοφιλής λαικός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής «οδηγάει» την διασκέδαση από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, όπου μαζί με τον λαικό ερμηνευτή Ανδρέα Στάμο και την γοητευτική λαική τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα στο τιμόνι, θα αρχίσουν να εμφανίζονται live από την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 στο κέντρο «ΜΑΜΟΥΝΙΑ live»!

Με μια εβδομάδα μόνο διαφορά, αφού αυτό το Σάββατο 22/3 ολοκληρώνει μετά από τρεις εβδομάδες παράτασης, τον επιτυχημένο νυχτερινό χειμώνα διασκέδασης που κράτησε έξι μήνες στο Frangelico της Αθήνας και πριν προλάβει να πάρει «ανάσα» χαλάρωσης, ο πάντα σε μεγάλη φόρμα Λευτέρης Πανταζής κάνει πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη καλώντας όλα τα «μωρά στην πίστα».

Μεταφέροντας Βόρεια το απόλυτο «διασκεδαστήριο» των Αθηνών όπως ψηφίστηκε και αναδείχτηκε από κόσμο και showbiz, το φετινό πρόγραμμα του. Έτσι ο δημοφιλής τραγουδιστής μαζί με τον Ανδρέα Στάμο, την Χριστίνα Κολέτσα, ανηφορίζουν για την συμπρωτεύουσα όπου από την Παρασκευή 28 Μαρτίου, υπόσχονται μοναδικές νύχτες κεφιού στα «ΜΑΜΟΥΝΙΑ live!».

Στην μουσική τους παρέα θα είναι και ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής Σάκης Βέρρος αλλά και η ανερχόμενη Πολυξένη. Σε μια πρόταση διασκέδασης που υπόσχεται πολλά με πολύ «Άπιστος» αλλά και «Ξαναγύρισες εεε;».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight