Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Η παρέα του Banana Moon σε μεγάλα... πολιτικά κέφια - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η παρέα του Banana Moon σε μεγάλα...

Το βράδυ της Πέμπτης

Μια ακόμη βραδιά με… ακατάπαυστη πολιτική συζήτηση, κυρίως γύρω από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές σε Πάτρα και Δυτική Ελλάδα, καλό φαγητό (χάρη στην… μαεστρία του «σεφ» Νίκου Μαρούδα - ο οποίος όταν δεν είναι στην κουζίνα ασχολείται με τα χρηματιστηριακά), ζεστή παρέα και έναν εξαιρετικά ατμοσφαιρικό χώρο, στο Banana Moon (υπόγειο) του Γιώργου Κοτοπούλη στην οδό Γερμανού.

Ήταν η δεύτερη συνάντηση της παρέας του Banana Moon αυτή την φορά με πολλές νέες συμμετοχές αλλά χωρίς υποψηφίους Δημάρχους…

Τις προσκλήσεις… διένειμε ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας Θρασύβουλος Μαυρομμάτης. Την… προεδρία της συζήτησης είχε ο πρώην Νομάρχης Στάθης Αθανασόπουλος – Σερέτης. Ο Μίμης Αϊβαλής και ο πρώην Αντιδήμαρχος Νίκος Αντωνόπουλος «κονταροχτυπήθηκαν» ιδεολογικοπολιτικά γύρω από τα ζητήματα της πόλης. Ο πρώην Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, δικηγόρος Γιάννης Κόττας περιέγραψε με σαφήνεια το σημερινό πολιτικό τοπίο, έχοντας δίπλα του τον πρώην βουλευτή Μίμη Σκαμνάκη.

Ο ιδιοκτήτης του thebest.gr Χριστόφορος Πετρής ζητούσε εκτιμήσεις για την έκβαση των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Το ίδιο και ο τραπεζικός Χρήστος Τάγκαλος, όπως και ο επιχειρηματίας Βασίλης Ρουμελιώτης. Η παρέα είχε και εκπροσώπηση από τον χώρο του αθλητισμού με την παρουσία του πρώην διαιτητή μπάσκετ και επιχειρηματία Σωτήρη Λαινιώτη ενώ αργότερα προστέθηκε και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, πολιτικός μηχανικός Πάρης Γεωργακόπουλος.

Εύστοχες στην διάρκεια της πολύωρης συζήτησης οι παρατηρήσεις του Γενικού Διευθυντή του MAKRO στην Πάτρα Δημήτρη Κούτρα. Παρόντες και τρεις δημοσιογράφοι, ο Απόστολος Βουλδής, ο Ζώης Μαρίνος και ο Αχιλλέας Ροδίτης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight