Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκη-Πρόκριση για το 4ο ΓΕΛ Πάτρας στα κορίτσια του βόλλεϋ

Νίκη-Πρόκριση για το 4ο ΓΕΛ Πάτρας στα κ...

Βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική φάση του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος

Νίκη  που αντιστοιχεί  σε πρόκριση στην επόμενη φάση του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων κοριτσιών  σημείωσε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα  το 4ο ΓΕΛ Πάτρας, νικώντας με 2-0 (25-18,25-22) σετ το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας. Η ομάδα του γυμναστή κ. Γιάννη Παπαγιαννόπουλου στο α’ σετ έτυχε να έχει σε πολύ ημέρα στην επίθεση την Αγγελική Χριστοπούλου, ενώ στο σέρβις τις Παναγιώτα Παπαφωτίου και Ιωάννα Αραβαντινού, όπου κατάφεραν και πήραν μια διαφορά 8-10 πόντων που τις οδήγησαν στην νίκη.

Στο β’ σετ αν και το σχολείο της Πάτρας είχε ένα νωθρό ξεκίνημα κατάφερε πάλι με τις Παναγιώτα Παπαφωτίου και Ιωάννα Αραβαντινού στο σέρβις και την Νικολίτσα Κατσή στην επίθεση να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας 5-6 πόντους, που τους έδωσαν στο τέλος την νίκη-πρόκριση.

Το 4ο ΓΕΛ Πάτρας βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική φάση του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος των οκτώ σχολείων που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδος, αν την Τετάρτη στο Βραχάτι μπορέσει και ξεπεράσει το τελευταίο εμπόδιο που θα αντιμετωπίσει σε αγώνα νοκ-άουτ τον νικητή Δυτ. Αττικής-Κορινθίας-Αργολίδας.

Η σύνθεση του  4ο ΓΕΛ Πάτρας στον παραπάνω αγώνα ήταν:(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ):

Α. Χριστοπούλου, Ν. Κατσή, Σ. Ρογδάκη, Α. Κυριακοπούλου, Ι. Αραβαντινού, Α. Βαλερίου, Α, Αγγελακοπούλου, Ε. Γιαννιώτη, Ρ. Καπετανάκη, Π. Παπαφωτίου, Α. Σκαμπαρδώνη, Μ. Χριστοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports