Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κυριάκος Μητσοτάκης στον "Αντέννα Πάτρας 105,3": "Τα Ρίχτερ τον Μαϊο θα χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ..." - Τι είπε για τους υπαλλήλους του ΤΑΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης στον "Αντέννα Π...

Συνέντευξη στους Νίκο Σύφαντο και Αφροδίτη Τσικριτζή

Στον Αντέννα Πάτρας 105,3 και στην εκπομπή «Φόρα Παρτίδα» των Νίκου Σύφαντου και Αφροδίτης Τσικριτζή μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι είναι θέμα ημερών η τοποθέτηση των 152 υπαλλήλων του ΤΑΣ στην Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας – Ιονίων Νήσων, ώστε άμεσα να είναι μάχιμοι, όπως είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι με δική του εντολή η τοποθέτηση των υπαλλήλων δεν θα χρονοτριβήσει ώστε τα στελέχη του ΤΑΣ ν’ αναλάβουν άμεσα υπηρεσία.

Σε ερώτηση για το πώς αξιολογεί την έως τώρα πορεία της κυβέρνησης απάντησε ότι το πρόσημο είναι θετικό και πρόσθεσε ότι στις επικείμενες ευρωεκλογές «τα Ρίχτερ θα χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αποκάλυψε, επίσης, ότι δρομολογείται ήδη νομοσχέδιο που θα απλοποιεί πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες, όπως για παράδειγμα η κατάργηση της επικύρωσης των δημοσίων εγγράφων και η εφαρμογή του ηλεκτρονικού παραβόλου. «Ακόμα κι αν δεν υπήρχε το Μνημόνιο, πολλά από αυτά που κάνουμε στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα εφαρμόζονταν ούτως ή άλλως καθώς αποβλέπουν στην ουσιαστική διευκόλυνση του πολίτη και στην πάταξη της γραφειοκρατίας», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις