Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κώστας Χριστόπουλος ο εκλεκτός του Σαμαρά για τον Δήμο της Πάτρας

Κώστας Χριστόπουλος ο εκλεκτός του Σαμαρ...
Ξανάλατος Νίκος

Με την στήριξη πρώην Δημάρχου και κορυφαίων στελεχών του κόμματος στην Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο.

Θέμα λίγων ημερών, είναι σύμφωνα με πληροφορίες από την Ρηγίλλης, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μηχανικού και πρώην προέδρου του ΤΕΕ Κώστα Χριστόπουλου, για τον Δήμο της Πάτρας. Μένουν οι λεπτομέρειες, ενώ δεδομένη είναι η στήριξή του από την Ν.Δ, καθώς αποτελεί προσωπική επιθυμία του Προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

Αυτό  θα πυροδοτήσει εξελίξεις, καθώς αναμένεται με ενδιαφέρον τόσο η αντίδραση της Λένας Καλεντζώτη, όσο και του Δημήτρη Αϊβαλή, που θα κληθούν να λάβουν θέση επί των νέων δεδομένων, στην κούρσα των εκλογών του Νοεμβρίου.

Ο Κώστας Χριστόπουλος, νέος σε ηλικία και άφθαρτος πολιτικά, καταξιωμένος τεχνοκράτης, πετυχημένος επαγγελματίας, με αξιόλογη παρουσία στο Δ.Σ. του ΤΕΕ Δ. Ελλάδας, από τα πρώτα στελέχη της ΔΗΑΝΑ και στενός συνεργάτης και φίλος του Κωστή Στεφανόπουλου, γόνος γνωστής οικογένειας των Πατρών, διαθέτει πέρασμα και σε άλλους πολιτικούς χώρους, ενώ έχει και ερείσματα στις νεαρές ηλικίες και στην τοπική κοινωνία.

Στην Ν.Δ. θεωρούν, ότι είναι μια προσωπικότητα ικανή να διεκδικήσει την θέση του Δημάρχου με αξιώσεις, απέναντι σε κάθε υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ.

Οι εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένονται ραγδαίες τις επόμενες ημέρες, κυρίως μετά την επόμενη Τρίτη ημέρα καθοριστική για την υπόθεση, μετά την διαρροή της τελικής επιθυμίας του Προέδρου του κόμματος, η οποία διαμορφώθηκε μετά από επίμονη και συνεχή διαβούλευση με την «βάση» της Ν.Δ.  στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις