Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 'Εξωση για 46χρονη μητέρα ανήλικων παιδιών μέσα στον χειμώνα-Επιστολή στο thebest.gr

Πάτρα: 'Εξωση για 46χρονη μητέρα ανήλικω...

Τι υποστηρίζει στην αναφορά της

Από 46χρονη συμπολίτισσα λάβαμε και δημοσιεύουμε την πιο κάτω επιστολή. Η γυναίκα υποστηρίζει οτι αντιμετωπίζει το φάσμα της έξωσης από το σπίτι τρης, μαζί με τα ανήλικα παιδιά της, λόγω αξιώσεων του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

Η επιστολή έχει ως εξής: (τα στοιχεία της συντάκτριας είναι στην διάθεση του thebest.gr)

"Eιμαι 46 χρ, ανυπανδρη μητερα τριων ανηλικων. Κατοικω με ενοικιο σε διαμερισμα στην Πατρα από τον 8.2007, με την οικογενεια μου, συμπεριλαμβανομενου και του πατερα των 2 μικροτερων παιδιων. Το συμβολαιο είναι μικτο, υπερισχυει η οικιακη χρηση, αλλα εχω δηλωσει και επαγγελματικη εδρα στην Εφορια, με συγκαταθεση του ιδιοκτητη φυσικα. Το τελευταιο συμβολαιο που συναψα μαζι του ηταν στις 1.1.2012, και εχει ισχυ 3 χρονια, ως οικιακο συμβολαιο. Λογω οικονομικων δυσκολιων παρακαλεσα τον ιδιοκτητη να μου μειωσει το ενοικιο για το πρωτο εξαμηνο του 2013, κατι που συμφωνηθηκε προφορικα. Πληρωνα τα ενοικια κανονικα, και τον Ιουνιο μου ζητησε ο ιδιοκτητης να συναψουμε καινουριο συμφωνητικο με μειωμενο ενοικιο, κατι που καναμε και παραδωσαμε και στην ΔΟΥ. Τον Ιουλιο ηρθε ξαφνικα και μου ζητησε να φυγω από το σπιτι επειδη το χρειαζεται για ιδιοχρηση. Τοτε αρχισε και το πανηγυρι. Ερχοταν κάθε 5 μερες και επαιρνε κάθε 3-4 μερες τηλ και ρωτουσε αν βρηκαμε καινουριο σπιτι. Του ζητησα να μην με ενοχλει συχνα και να μην μου προκαλει ετσι ψυχολογικη πιεση σε εμενα και τα παιδια μου. Η απαντηση του ηταν να ενοχλησει τους γερους γονεις μου στο χωριο μου.προκαλωντας το πρωτο εγκεφαλικο στον πατερα μου. Στις 2.9 αντιληφθηκα ότι θα ειχα αγρια ξεμπερδεματα μαζι του, και εκανα αιτηση για δωρεαν νομικη καλυψη στο Πρωτοδικειο. Διοριστηκε μια δικηγορος, η οποια εκανε όμως αιτηση να εξαιρεθει από την υποθεση λογω της πολυπλοκοτητας της, και της δικης της απειριας. Ετσι περιμενα να διορισθει καινουριος. Στις 6.9 μου εστειλε ο ιδιοκτητης εξωδικο με τα ψευδη στοιχεια ότι του χρωσταω τα ενοικια από τον Ιανουαριο. Να σημειωσω εδώ ότι δεν μου εδινε ποτε μηνιαια αποδειξη, αλλα χρονιαια κάθε Ιανουαριο. Επισης αρχισε να τρομοκρατει και να απειλει..βροντωντας την πορτα του σπιτιου μου..σπαζοντας την...και βριζοντας με αισχρα. Κατεθεσα μηνυση στις 25.9 Στις 15 Οκτωβριου μου παραδοθηκε Διαταγη πληρωμης και αποδοσης μισθιου. Aπο την ημερομηνια που μου επιδοθηκε το εξωδικο, εως την ημερομηνια που μου επιδοθηκε η διαταγη πληρωμης και αποδοσης μισθιου, δεν εκανα καποια κινηση, επειδη περιμενα να μου διορισθει καινουριος δικηγορος για να κανω τις απαραιτητες κινησεις Στις 16.10 μου ανακοινωθηκε ο καινουριος δικηγορος, ο οποιος κατεθεσε αιτηση ανακοπης και αναστολης εντος των 15 ημερων. Η πρωτη συναντηση στο Ειρηνοδικειο ηταν την 5.11.2013. Δοθηκε καινουριο ραντεβου για την 18.11 Εκεινη την ημερα, την 18.11 δηλαδη, κατεθεσα εγω αποδειξη τραπεζικου εμβασματος, που απεδεικνυε ότι ειχα καταβαλλει τα 4 πρωτα μισθωματα του 2013,

και ετσι καθιστουσε ψευδη την αιτηση του ιδιοκτητη. Εκεινος ζητησε αναβολη 2 ημερων για να ελεγξει την καταθεση, και ετσι επαναληφθηκε η δικασιμος την 20.11.2013. Να σημειωσω ότι το σπιτι επισημως ανηκει στον γιο του ιδιοκτητη, τον οποιο εγω δεν εχω δει ποτε. Κάθε συναλλαγη γινοταν παντα με τον πατερα του. Στη δικη εξεταστηκαν ο συντροφος μου ως μαρτυρας, και ο ιδιοκτητης επισης ως μαρτυρας..!! Χθες 10.12 τηλεφωνησε ο ιδιοκτητης στον δικηγορο μου και του ειπε ότι είναι ανοικτος σε κάθε προταση..κατι που δεν καταλαβε ο δικηγορος μου επειδη δεν ηξερε γιατι πραγμα μιλουσε! Σημερα 11.12 ανακοινωθηκε τηλεφωνικα στον δικηγορο μου η αποφαση του Ειρηνοδικειου, η οποια απερριψε την αιτηση αναστολης μου!!!! Η γραπτη δημοσιευση της αποφασης ΔΕΝ εχει παραδοθει ακομα!! Ο ιδιοκτητης όμως, την γνωριζε από προχθες. Το αν ηταν προσχεδιασμενη, ή όχι η αποφαση...επιτρεψτε μου να το αφησω στην αντιληψη σας. Αυτή είναι εν ολιγοις η υποθεση... Σας δημοσιοποιω αυτό το γεγονος, επειδη πρεπει να προστατεψω τα ανηλικα παιδια μου. Χωρις να φταιω..οδηγουμαι με την συγκαταθεση της Δικαιοσυνης μαλιστα, σε εξωση χειμωνιατικα."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις