Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 4 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 4 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Τον οικονομικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με αγορές, πληρωμές και με διάφορες συναλλαγές. Το βράδυ θα πρέπει να προσέξετε την κτητικότητα αλλά και τους ανταγωνισμούς γύρω από οικονομικά θέματα. Η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα σήμερα προκαλεί εμμονές, κυρίως για τα οικονομικά, ίσως και κάποια πρόσκαιρα αδιέξοδα.

Αιγόκερως

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με ξεκινήματα και δράση, ενώ θα ασχοληθείτε κυρίως με τον εαυτό σας και με προσωπικούς στόχους και θέλω. Το βράδυ ωστόσο, δεν αποκλείεται να εμποδιστούν οι επιθυμίες σας, ενώ η συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα βγάζει εμμονές και “σκοτεινά” συναισθήματα στην επιφάνεια. Πιθανά και απρόοπτα.

Υδροχόος

Μέρα όπου μπορείτε να κλείσετε κάποια θέματα και κύκλους, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο. Είναι λογικό να υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για φυγή, ησυχία και απομόνωση, ενώ ευνοείται η ενασχόληση με την τέχνη και την πνευματικότητα. Το βράδυ, οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης κάνουν κάθαρση ψυχική, ίσως με τύψεις, φοβίες, εμμονές.

Ιχθύες

Συναντήσεις με φίλους και ενασχόληση με ομάδες, συλλόγους, κόμματα κλπ φέρνει η Σελήνη σήμερα – μέρα δικτύωσης. Ενασχόληση επίσης με το ίντερνετ και τα social media. To βράδυ όμως, οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει, μπορεί να προκαλέσουν απρόβλεπτες συμπεριφορές στις φιλίες ή να εκδηλωθούν ζήλιες, κακίες και παρασκήνια ή ίντριγκες.

Κριός

Παραπάνω υποχρεώσεις μπορεί να φέρει σήμερα η Σελήνη απ' τον Αιγόκερω, ενώ η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως στα επαγγελματικά αλλά και στην κοινωνική σας ανάδειξη. Νευρικότητα προς το βράδυ, ίσως και κάποια απρόοπτα. Επίσης το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα κάνει κι ένα ψυχολογικό ξεκαθάρισμα, όχι ιδιαίτερα ευχάριστο.

Ταύρος

Η Σελήνη απ' το φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερω τονώνει τις δυνάμεις σας και σας κάνει πιο παραγωγικούς σήμερα. Έμφαση δίνεται κυρίως σε σπουδές, νομικά θέματα, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και φιλοσοφία. Το βράδυ, καθώς θα σχηματίσει δύσκολες όψεις, μπορεί να υπάρξουν ανταγωνισμοί με συγγενείς εξ αγχιστείας ή με δασκάλους.

Δίδυμοι

Θέματα οικονομικά κυρίως θα σας απασχολήσουν σήμερα και περισσότερο ό,τι αφορά σε δάνεια, εφορία, ασφάλειες, συντάξεις, επενδύσεις, κληρονομικά, τα οικονομικά του συντρόφου ή η διατροφή συζύγου κλπ. Το βράδυ, λόγω των δυσμενών όψεων της Σελήνης, δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν απρόοπτα κι ανταγωνισμοί γύρω από οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Κοινωνική η σημερινή μέρα, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως στον σύντροφο, τους καλούς φίλους αλλά και τους συνεργάτες. Το βράδυ ωστόσο, η Σελήνη σχηματίζει δυσμενείς όψεις, οι οποίες προκαλούν ένταση, απρόοπτα, κάποιες ξαφνικές αλλαγές, ενώ γίνεται και συναισθηματική κάθαρση – μην το παίζετε θύματα όμως.

Λέων

Αρκετά παραγωγική η σημερινή μέρα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω να αυξάνει την εργατικότητα, ενώ η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως στη δουλειά και στην τακτοποίηση καθημερινών υποχρεώσεων. Το βράδυ θα πρέπει να προσέξετε την κριτική αλλά και την καχυποψία. Προσέξτε επίσης την διατροφή σας – μην λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά.

Παρθένος

Δημιουργική η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη απ' το φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερω να αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την ζωτικότητά σας. Πιθανόν να έχετε και ευκαιρίες να φλερτάρετε ή να βρείτε χρόνο να παίξετε, να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε με σπορ και χόμπι. Το βράδυ ωστόσο, προσοχή στην καχυποψία στα ερωτικά.

Ζυγός

Κυρίως θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων θα σας απασχολήσουν σήμερα, κι έτσι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας και με τους δικούς σας. Καλή μέρα για cocooning, αλλά το βράδυ οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης προκαλούν νευρικότητα, απότομες αντιδράσεις, καχυποψία, ενώ  βγαίνουν και ορισμένες μνήμες και πικρίες απ' το παρελθόν.

Σκορπιός

Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις, συζητήσεις, μηνύματα, τηλέφωνα αλλά και με αρκετές μετακινήσεις. Πιθανόν να ασχοληθείτε με μαθήματα, σεμινάρια, πληροφόρηση, διάβασμα και γράψιμο. Επαφές με συγγενείς, αλλά το βράδυ προσέξτε κάποιες ίντριγκες μαζί τους αλλά και γενικά προσοχή στην τάση σας να δημιουργείτε θεωρίες συνωμοσίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being