Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aγρίνιο: Διαμαρτυρίες εμπόρων- αποκλεισμός στα Jumbo (φωτο)

Aγρίνιο: Διαμαρτυρίες εμπόρων- αποκλεισμ...

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν πριν από λίγο στον πεζόδρομο Παπαστράτου

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν πριν από λίγο στον πεζόδρομο Παπαστράτου έμποροι – μελή του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κατά της Κυριακάτικης αργίας.

Οι έμποροι προχώρησαν σε ενημέρωση των πολιτών, ενώ πριν από λίγη ώρα  πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από εμπορικό κατάστημα στην οδό Μπαϊμπά, το οποίο είχε  ανοίξει. Τελικά μετά από συνεννόηση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Μπεσίνη με τον υπεύθυνο του καταστήματος, αυτό έκλεισε. Οι εκπρόσωποι του ΕΣΑ αναφέρουν πως άνοιξαν 4-5 εμπορικά καταστήματα, τα οποία μάλιστα εάν δεν έχουν κλείσει ήδη αναμένεται να κλείσουν μέσα στα επόμενα λεπτά.

geg-jumbo-katalipsi1Από τις 11:00 το πρωί μέλη του συλλόγου εμποροϋπαλλήλων και της ΠΑΣΕΒΕ παραγοντοποίησαν επίσης διαμαρτυρία στην είσοδο των πολυκαταστημάτων Βερόπουλου και Jumbo στον Άγιο Δημήτριο, προσπαθώντας να αποτρέψουν τόσο τους εργαζομένους όσο και τους πελάτες να εισέλθουν στο πολυκατάστημα. Οι συγκεντρωμένοι δεν απέκλεισαν το χώρο, αφού έτσι και αλλιώς η κίνηση ήταν ελάχιστη. Η διαμαρτυρία γίνεται υπό την διακριτική επίβλεψη αστυνομικών δυνάμεων.

geg-jumbo-katalipsi3

geg-jumbo-katalipsi4

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις