Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Ο Ιακωβάκης επιστρέφει στα Λεχαινά

Στίβος: Ο Ιακωβάκης επιστρέφει στα Λεχαινά

Για να τελειώσει εκεί την καριέρα του

Στο σωματείο που ως παίδας έκανε τα πρώτα του βήματα, θα επιστρέψει ύστερα από δέκα χρόνια ο Περικλής Ιακωβάκης. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 400 μ. εμπ. και ένας από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών, επέλεξε για την τελευταία σεζόν της καριέρας του, να τρέξει με τα χρώματα της ΑΕ Λεχαινών, προκειμένου να ολοκληρώσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής του, από εκεί που το ξεκινησε.

Ο αθλητής της Μαίρης Σωτηρακοπούλου, έφυγε από τα Λεχαινά το 2004, προκειμένου να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, ενώ από το 2011 αγωνιζόταν για την ΕΚΑ Δωδώνη. “Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τη διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές της ΕΚΑ για τα δύο χρόνια που πέρασα εκεί. Τους εύχομαι ο,τι καλύτερο ξέροντας ότι δουλεύουν σωστά και σε βάθος με τις ακαδημίες τους.

Αποφάσισα να τελειώσω την καριέρα μου στο σωματείο, όπου ξεκίνησα τα πρώτα βήματα μου την ΑΕ Λεχαινών”, δήλωσε ο Περικλής Ιακωβάκης, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του για την τελευταία σεζόν της καριέρας του. Ο Ιακωβάκης έχοντας ήδη διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο σε όλες τις κατηγορίες, θα επιδιώξει το 2014 να βρεθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης και να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Η ΕΚΑ Δωδώνη μέσα από την επίσημη σελίδα της στο διαδίκτυο ευχήθηκε καλή συνέχεια στον αθλητή και τον ευχαρίστησε για την προσφορά  του στο σωματείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports