Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αισιόδοξος για απ' ευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ ο Σάντος - Απόψε με Λιχτενστάϊν η Εθνική και το βλέμμα στη Βοσνία

Αισιόδοξος για απ' ευθείας πρόκριση στο ...

Στις 8 το ματς (Mega)

Ενενήντα λεπτά (συν τις καθυστερήσεις) απομένουν για τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στον 7ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ (20:00) το Λιχτενστάιν, στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τη Βοσνία να παραμένει το μεγάλο φαβορί του ομίλου για απευθείας πρόκριση στα τελικά της Βραζιλίας, καθώς θα αντιμετωπίσει στο Κάουνας την «αδιάφορη» Λιθουανία.

Οι πιθανότητες σαφώς και δεν είναι με το μέρος της Εθνικής, όμως ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της «γαλανόλευκης» ομάδας, Φερνάντο Σάντος, παραμένει αισιόδοξος ότι ακόμη κι έτσι τίποτα δεν έχει κριθεί και πως η Ελλάδα μπορεί να πανηγυρίσει την άμεση πρόκρισή της στα τελικά της σπουδαίας διοργάνωσης.

«Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο δικό ματς παιχνίδι και στο πώς θα νικήσουμε εμείς. Στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει στον άλλο αγώνα, για να μάθουμε αν θα πάμε απευθείας στο Μουντιάλ ή στα μπαράζ. Εγώ προσωπικά δεν θα μαθαίνω τι γίνεται στο άλλο ματς, όμως θα υπάρχουν άλλοι και ο κόσμος που θα παρακολουθεί την εξέλιξη του αγώνα της Βοσνίας», δήλωσε ο κ. Σάντος.

Για τις αλλαγές που θα πραγματοποιήσει στην ενδεκάδα, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε ότι «το σίγουρο είναι πως ο Μανιάτης δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας και από εκεί και πέρα θα προφυλάξω τον Παπασταθόπουλο, όχι επειδή είναι τραυματίας αλλά επειδή δεν θέλουμε να ρισκάρουμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports