Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 10 Οκτωβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 10 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα είναι ονειρικό, ιδιαίτερα ρομαντικό αλλά και πολύ απατηλό, γι' αυτό για λίγες  ακόμα μέρες θα πρέπει να προσέξετε  ώστε να μην δημιουργείτε ψευδαισθήσεις γύρω από σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Ίσως σκάει και κάποια φούσκα αυταπατών. Είναι όμως και ιδιαίτερα καλλιτεχνική η επιρροή του.

Ζυγός

Εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις και θέλετε να βλέπετε το ωραίο γύρω σας, ένα όμορφο στοιχείο που έχει το ζώδιό σας, όμως αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η τάση σας για εξιδανίκευση δημιουργεί ψευδαισθήσεις κι εξαπατήσεις. Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή αυτή, η οποία επίσης προκαλεί μπερδέματα και ψέματα στη δουλειά και με συγγενείς.

Σκορπιός

Άπιαστα μπορεί να είναι ορισμένα άτομα που σας ελκύουν τώρα, λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα. Είναι μια όψη που προκαλεί εξαπατήσεις στα ερωτικά αλλά και στα οικονομικά, γι' αυτό προσοχή. Ειδικά μάλιστα αν κάνετε μια συμφωνία ή μια νέα σχέση, ίσως αποδειχθεί κάπως αλλιώς απ' αυτό που φανταζόσασταν.

Τοξότης

Καθώς διατρέχει το ζώδιό σας η γοητευτική Αφροδίτη, κορυφώνει σήμερα ένα τετράγωνο με τον απατηλό  Ποσειδώνα, μια όψη που τις τελευταίες μέρες μπορεί να σας οδηγεί στο να ερωτεύεστε ή να παρασύρεστε από τελείως λάθος άτομα. Προσέξτε λοιπόν για λίγες ακόμα μέρες τις πλάνες, τόσο στα ερωτικά, όσο και σε θέματα οικονομικά, σπιτιού, ακινήτων.

Αιγόκερως

Το ζώδιό σας είναι προσγειωμένο και προσεκτικό, ωστόσο τις τελευταίες μέρες ίσως παρασύρεστε από υποσχέσεις, λάθος σχέσεις, απατηλές συμφωνίες και λόγια που δεν έχουν και πολλή υπόσταση, κάτι που φέρνει απογοητεύσεις τελικά. Για λίγες ακόμα μέρες προσέξτε τα ψέματα, τα μπερδέματα με συγγενείς, τα παρασκήνια αλλά και τις αυταπάτες.

Υδροχόος

Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές εξαπατήσεις αλλά και σε ψέματα στις φιλικές κυρίως σχέσεις, λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα που  κορυφώνεται σήμερα. Ίσως προσπαθείτε να αποφύγετε ορισμένες οικονομικές  υποχρεώσεις και δημιουργείτε τελικά μεγαλύτερα μπερδέματα. Πιθανές απογοητεύσεις από φίλους ή μέσα σε συλλόγους και ομάδες.

Ιχθύες

Τι όνειρα δημιουργείτε πάλι με την φαντασία σας; Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, σάς έχει βάλει σε πολύ ονειρική και ρομαντική διάθεση τις τελευταίες μέρες, αλλά υπάρχει έντονη τάση για εξαπατήσεις και αυταπάτες, τόσο σε αισθηματικές σχέσεις, όσο και στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Είναι όμως καλλιτεχνική η επιρροή της.

Κριός

Μπορεί ν' ανεβάζει στα ύψη τον ρομαντισμό η γωνία Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ωστόσο τις τελευταίες μέρες είναι πιθανό να παρασύρεστε από λάθος άτομα στα ερωτικά, ίσως άτομα απ' το εξωτερικό, ή να δημιουργείτε ψευδαισθήσεις. Τάσεις φυγής, και φυγοπονίας. Επίσης για δυο-τρεις ακόμα μέρες προσέξτε και τις εξαπατήσεις στα οικονομικά.

Ταύρος

Οικονομικές αλλά και ερωτικές πλάνες προκαλεί τις τελευταίες μέρες το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα και χρειάζεται προσοχή ώστε να μην ωραιοποιείτε ορισμένες καταστάσεις ή να μην λειτουργείτε απερίσκεπτα. Λόγω αυτής της όψης μπορεί επίσης να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και ίντριγκες, κυρίως στις φιλικές σχέσεις αλλά και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους.

Δίδυμοι

Έντονη τάση για αυταπάτες και ψέματα στα ερωτικά, τα οικονομικά αλλά και τα επαγγελματικά προκαλεί το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που  ήδη τις τελευταίες μέρες λειτουργεί και μπορεί να σας έβγαλε εκτός δρόμου. Προσέξτε για λίγες ακόμα μέρες να μην παρασυρθείτε από λάθος άτομα, καταστάσεις, σχέσεις, συνεργασίες.

Καρκίνος

Είναι ρομαντικό το ζώδιό σας, όμως αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα πρέπει να προσέχετε  να μην εμπλακείτε με λάθος άτομα, κυρίως αλλοδαπούς. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή, ενώ ήδη τις τελευταίες μέρες μπορεί να φέρνει και ορισμένα μπερδέματα ή εξαπατήσεις στο χώρο δουλειάς, στις σπουδές, σε νομικά θέματα και σε ταξίδια.

Λέων

Η Αφροδίτη απ' τον Τοξότη μπορεί να αυξάνει την γοητεία σας και την διάθεσή σας να ερωτευτείτε, ωστόσο προσέξτε τώρα τις πλάνες, καθώς το τετράγωνό της με την Αφροδίτη θολώνει την κρίση και μπορεί να εμπλακείτε σε λάθος καταστάσεις. Εκτός απ' τις πλάνες στα ερωτικά, για λίγες μέρες ακόμα προσέξτε και τις οικονομικές εξαπατήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being