Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γνωστός παρουσιαστής υπέστη διπλό εγκεφαλικό στη διάρκεια των διακοπών του στη Ζάκυνθο

Γνωστός παρουσιαστής υπέστη διπλό εγκεφα...

Πέρασε δύσκολα αλλά είναι καλύτερα

Από χθες το μεσημέρι κυκλοφόρησε στα δημοσιογραφική γραφεία, η είδηση για το εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπέστη ο καλός συνάδελφος, Στάθης Παπούλιας. Ο Στάθης είναι καλά, όπως ενημερώνει η κόρη του, Αλέξια, μιλώντας στην εφημερίδα "Espresso":

"Ο πατέρας μου αναρρώνει. Έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και όλα κύλησαν ομαλά".

Το επεισόδιο συνέβη πριν μερικές ημέρες και όταν ο Στάθης Παπούλιας έκανε τις διακοπές του στη Ζάκυνθο, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία. Για καλή του τύχη ήταν με φίλους που αμέσως φρόντισαν να πάει στο νοσοκομείο. Η διάγνωση ήταν ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο , το οποίο ο γερός οργανισμός του δημοσιογράφου, αντιμετώπισε...

Οι συνεργάτες του ανέβασαν μια είδηση, λίγες ώρες μετά, προκειμένου να μην υπάρξει παραπληροφόρηση! Μάλιστα, ανήρτησαν αυτήν την είδηση και στο προφίλ του Στάθη Παπούλια στο facebook!


"Από εχθές το βράδυ βγήκε προς τα έξω - και αναπαράγεται με την γνωστή ταχύτητα του διαδικτύου - η είδηση για την περιπέτεια της υγείας αγαπημένου παρουσιαστή - δημοσιογράφου.

Είδηση που εμείς εδώ στο myreview.gr θα δίναμε τα πάντα να μην υπήρχε και να μην χρειαζόταν να γράψουμε ποτέ.

Μόνο για χάρη των πάμπολλων φίλων του Στάθη και για να αποφευχθεί η παραπληροφόρηση αποφασίσαμε να πούμε και οι ίδιοι δυο λόγια για το συγκεκριμένο γεγονός.

Ναι λοιπόν. Ο Στάθης μας ασθένησε. Το έπαθε αμέσως μόλις χαλάρωσε σε διακοπές ύστερα από έναν βαρύ και κουραστικό χειμώνα. Πέρασε δύσκολα αλλά ήδη είναι κάθε μέρα και καλύτερα. 

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ακόμη και τις πιο δύσκολες ώρες διατήρησε στο ακέραιο το καυστικό του χιούμορ και περιμένουμε με αγωνία να επιστρέψει σε όλες τις δραστηριότητές του. 

Η κόρη του Αλεξία, είναι δίπλα του από την πρώτη στιγμή, και - ως άξιο τέκνο του πατέρα της - τα αντιμετωπίζει όλα αποτελεσματικά και με αισιοδοξία. 

Ευχές και θετική ενέργεια δεκτά από όλους. Με χαρά θα τα διαβιβάσουμε".


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight