Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Επίθεση κατά τοπικών δημοσιογράφων, του Δημάρχου, πολιτικών και Ακαδημαϊκών από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη

Πάτρα: Επίθεση κατά τοπικών δημοσιογράφω...

Όλα όσα υποστήριξε ο βουλευτής

Με τον Δήμαρχο Πατρέων, Πατρινούς δημοσιογράφους, τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και με όσους συκοφαντούν τη Χρυσή Αυγή τα έβαλε μιλώντας στην Πάτρα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης. Για τους δημοσιογράφους που βάλουν κατά της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως... θα λογοδοτήσουν.

Τον δημοσιογράφο Δημήτρη Χωρίτο (Achaia) τον κατηγόρησε επειδή υποστήριξε στο κανάλι πως κακώς ο Δήμαρχος έδωσε την άδεια να μπουν αστυνομικοί στο παράρτημα και πως δεν έκανε τα ίδια με τη Χρυσή Αυγή. "Ετόλμησε αυτό το υποκείμενο να μας βάλει σε ίση μοίρα με τους αναρχικούς. Καταλάβατε το πάθος; Καταλάβατε την εμπάθεια; Γιατί μόνο ένας πληρωμένος θα μπορούσε να συγκρίνει ένα νόμιμο κόμμα με την αθλιότητα του παρακράτους" δήλωσε ο κ. Αρβανίτης.

Ο κ. Αρβανίτης χαρακτήρισε τον Γιάννη Δημαρά θλιβερό κομματικό ανθρωπάκι ενώ υποστήριξε ότι ο Αντώνης Σαμαράς πήγε στις ΗΠΑ... για να αλλάξει αφεντικό! Μίλησε και πάλι για προδότες πολτικούς ενώ υποστήριξε ότιτα μέλη της Ακαδημίας Αθηνών είναι δειλοί, προδότες και μασόνοι και πως κοιμούνται επειδή δεν συντάσσουν κάποιο κείμενο κατά όσων προδίσουν τη χώρα μας. Τέλος για τον Ευάγγελο Βενιζέλο δήλωσε πως... λέει συνεχώς παπαρδέλλες!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις