Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 6 Αυγούστου

Tα ζώδια για σήμερα, 6 Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις

Λέων

Στο ζώδιό σας γίνεται σήμερα το βράδυ η Νέα Σελήνη, η οποία ανοίγει έναν μήνα με ξεκινήματα, δράση, αυτοπροβολή, όπου θα κάνετε – ή θα προσπαθήσετε να κάνετε- όσα επιθυμείτε. Το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού σήμερα φέρνει ενθουσιασμό, πρόοδο, ευνοϊκές εξελίξεις και μικρές εκπλήξεις, ενώ ειδικά τα ταξίδια είναι πηγή νέων εμπειριών και ανανέωσης.

 

Παρθένος

Ο σεληνιακός μήνας που ανοίγει σήμερα με τη Νέα Σελήνη, θα δώσει την ευκαιρία να κλείσετε ορισμένα θέματα και κύκλους τις επόμενες εβδομάδες. Επίσης θα μπορέσετε να ξεφύγετε απ' τις φασαρίες της ζωής και να χαλαρώστε, να κοιμηθείτε περισσότερο, να απολαύσετε την θάλασσα, αλλά και τέχνη ή την πνευματικότητα. Σήμερα ειδικά, από κάτι φαίνεται να απελευθερώνεστε.

Ζυγός

Οι φίλοι έχουν την τιμητική τους αυτή τη περίοδο για το ζώδιό σας, ενώ η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα με περισσότερη δικτύωση, με συναντήσεις και δραστηριότητες με τις παρέες σας αλλά και με συμμετοχή σε ομάδες και συλλόγους. Η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού σήμερα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις και οι άλλοι σάς εκπλήσσουν.

Σκορπιός

Αν και σε περίοδο διακοπών, τα επαγγελματικά σας εμφανίζουν κίνηση, με τη Νέα Σελήνη να ανοίγει έναν μήνα με ξεκινήματα κι αποφάσεις. Ειδικά σήμερα με τη θετική γωνία τριγώνου Σελήνης-Ουρανού, είναι πιθανές καλές κι απρόσμενες εξελίξεις στον τομέα σας αυτό, ενώ άτομα εξουσίας φαίνεται να σάς βοηθούν, πάλι με απρόσμενο τρόπο.

Τοξότης

Ένας αισιόδοξος σεληνιακός μήνας ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, ο οποίος θα δώσει την ευκαιρία για ανοίγματα, ταξίδια και περιπέτειες. Πιθανές επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Έμφαση επίσης σε θέματα σπουδών, νομικών και φιλοσοφίας. Σήμερα η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού φέρνει ενθουσιασμό, λύσεις κι ευχάριστες εκπλήξεις, ερωτικές ή άλλες.

Αιγόκερως

Με τη Νέα Σελήνη ανοίγει τώρα ένας μήνας στον οποίο θα ασχοληθείτε κυρίως με την τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων, όπως για παράδειγμα με δάνεια, επενδύσεις, εφοριακά, ασφάλειες κλπ.  Όμως θα είναι και μια περίοδος ψυχαναλυτική, που θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας και θα αποβάλλετε παλιά “κελύφη”. Κάτι καλό γίνεται σήμερα σε θέματα σπιτιού και οικονομικών.

Υδροχόος

Ένας αρκετά κοινωνικός σεληνιακός μήνας ανοίγει με τη Νέα Σελήνη σήμερα το βράδυ, μια περίοδος όπου η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται στις σχέσεις και το socializing. Έτσι είναι πιθανές νέες σχέσεις αλλά και συνεργασίες για τις επόμενες εβδομάδες. Η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού σήμερα, φέρνει απρόσμενες κι ευχάριστες συναντήσεις, τηλέφωνα και γνωριμίες.

Ιχθύες

Ο εργασιακός σας τομέας θα τονιστεί για τις επόμενες εβδομάδες, λόγω της Νέας Σελήνης από σήμερα, κι έτσι αναμένεται να κάνετε διάφορες επαφές και ξεκινήματα. Επίσης σ' αυτόν τον σεληνιακό μήνα θα ασχοληθείτε και με θέματα υγείας και διατροφής. Η θετική γωνία Σελήνης-Ουρανού σήμερα φέρνει απρόσμενα έσοδα και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει έναν μήνα ερωτικό, ζωντανό και δημιουργικό, με ευκαιρίες για διασκέδαση, σπορ, παιχνίδι και πολύ φλερτ. Έτσι για τον υπόλοιπο Αύγουστο η διάθεση θα είναι πλήρως καλοκαιρινή και ανέμελη. Η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού σήμερα, φέρνει και κάποιες ωραίες μικρές εκπλήξεις η εξελίξεις, κυρίως σε ερωτικά, παιδιά, δημιουργικότητα.

Ταύρος

Θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας θα τονίσει η Νέα Σελήνη για τον σεληνιακό μήνα που ανοίγει σήμερα, κι έτσι θα τακτοποιήσετε αρκετά ανάλογα ζητήματα. Σήμερα δε, το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού φέρνει μια πρόοδο στα παραπάνω, ενώ είναι πιθανό να κλείνετε και κάποια θέματα σε ψυχολογικό ή πρακτικό επίπεδο και να απελευθερώνεστε έτσι.

Δίδυμοι

Έναν επικοινωνιακό και ζωηρό μήνα ανοίγει η Νέα Σελήνη σήμερα, κι έτσι για όλο τον υπόλοιπο Αύγουστο θα έχετε την ευκαιρία για πολλές γνωριμίες, για ταξιδάκια, βόλτες, συζητήσεις αλλά και πολλές ιδέες. Πιθανόν κιόλας να ξεκινήσετε νέα μαθήματα ή σεμινάρια. Σήμερα δεν αποκλείονται κάποιες ευχάριστες κι απρόσμενες συναντήσεις, ενώ οι φίλοι είναι πηγή ενθουσιασμού.

Καρκίνος

Έμφαση στον οικονομικό σας τομέα θα δώσει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα για ένα μήνα, οπότε όλο τον υπόλοιπο Αύγουστο αναμένεται να κάνετε αγορές, πωλήσεις, πληρωμές, συμφωνίες, ακόμα και να ανοίξετε νέες πηγές εσόδων. Σήμερα ειδικά, η ευνοϊκή όψη Σελήνης-Ουρανού φέρνει κάποια απρόσμενα έσοδα και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being