Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου της παράστασης «Άνδρες Έτοιμοι για όλα» βόλταρε νωρίτερα στο κέντρο της Πάτρας

Ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου της παράστασης...

Η κωμική και τολμηρή παράσταση όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Κώστα Κόκλα, ανεβαίνει στην «Πολιτεία» στις 6 και 7 Αυγούστου 2013, στις 21.15

Στην Πάτρα ήδη βρίσκονται αρκετοί από τους ηθοποιούς της απολαυστικής και τολμηρής παράστασης «Άνδρες Έτοιμοι για όλα» που το διήμερο 6 και 7 Αυγούστου 2013 στις 21.15 θα φιλοξενηθεί στον πολυχώρο «Πολιτεία» στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Ήδη ο γοητευτικός ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου που αντικατέστησε τον Θανάση Ευθυμιάδη που έπαιζε στην παράσταση την περασμένη χειμερινή σαιζόν, εθεάθη νωρίτερα σήμερα να βολτάρει στο κέντρο της Πάτρας όπως τη Ρήγα Φεραίου και όπως ήταν φυσικό πολλοί τον αναγνώρισαν.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο ίδιος που έχει γεννηθεί στο Λονδίνο και έχει μεγαλώσει στην Λευκωσία, είπε ότι «η κωμωδία είναι το αγαπημένο του είδος».

Όσο για την προσαρμογή και ένταξη του στον θίασο της παράστασης που περιλαμβάνει τους Κώστα Κόκλα, Ευαγγελία Μουμούρη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, κ.α. ομολόγησε ότι έγινε εύκολα, αφού γνωρίζει όλους τους ηθοποιούς που συμμετέχουν. «Οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς είναι φίλοι μου, οπότε η προσαρμογή στα καμαρίνια έγινε εύκολα. Πάντως πιστεύω πως η ολοκληρωτική προσαρμογή μου στην παράσταση θα έρθει με τη συνεχή επαφή μου με το κοινό», δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Hello.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight