Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βελτιώνει τον εξαερισμό στα μαγειρία των συσσιτίων ο Δήμος - Συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα

Πάτρα: Βελτιώνει τον εξαερισμό στα μαγει...

Κάτοικος κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων γιατί τον ενοχλούν οι ... μυρωδιές απο το μαγείρεμα των συσσιτίων

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει πολίτης ο οποίος ενοχλείται απο τις μυρωδιές της προετοιμασίας των συσσιτίων στην Αγ. Σοφίας.

Το δικαστήριο ζήτησε να γίνουν ορισμένες βελτιώσεις στον εξαερισμό, κάτι που ο Δήμος θα πράξει την Τετάρτη, και χαρακτήρισε καθ¨ολα νόμιμη τη λειτουργία των συσσιτίων.

12.15 Αυτή την ώρα εκδικάζεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ηλικιωμένος Πατρινός κατά του Δήμου Πατρέων και μελών της ΜΚΟ PRAKSIS, που έχουν αναλάβει το έργο της σίτισης των απόρων, διαμαρτυρόμενος για πρόκληση ηχορύπανσης και δυσάρεστων οσμών από τη λειτουργία των μαγειρείων που στεγάζονται στην πλατεία Βορείου Ηπείρου και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο που βρίσκεται παραπλεύρως του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας.

Όπως είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη ανάρτησή του το thebest.gr ένας γείτονας των μαγειρείων στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, κατέθεσε όπως λένε οι πληροφορίες μας ασφαλιστικά μέτρα για όχληση από τους θορύβους και τις μυρωδιές!Στο σκαμνί ο Δήμος και μέλη της ΣΤΗΡΗΞΗ ΑΜΚΕ (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία) που έχουν αναλάβει το έργο της σίτισης των απόρων (περίπου 100 ατόμων σε πρώτη φάση).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις