Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΒΟ Αιγίου οι ΑΝΕΛ

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΒΟ Αιγίου οι ΑΝΕΛ

Αντιπροσωπεία του κόμματος επισκέφθηκε τη μονάδα του Αιγίου

Αντιπροσωπεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του Νομού Αχαΐας αποτελούμενη από τον Βουλευτή κ. Γιώργο Νταβρή, τον πρόεδρο της συντονιστικής κ. Απόστολο Τσιτσάρα, την πολιτευτή κ. Βενίτα Παπαγγελοπούλου και το μέλος της συντονιστικής κ. Γιάννη Δασκουρέλο επισκέφθηκαν σήμερα την ΕΒΟ Αιγίου. Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρονται τα εξής:

«Συναντηθήκαμε με το προεδρείο και τους εργαζομένους οι οποίοι μας ενημέρωσαν γιά τις εξελίξεις που αφορούν το εργοστάσιο. Εκτός του ότι οι 200 εργαζόμενοι είναι επτά μήνες απλήρωτοι, μας ενημέρωσαν γιά τις πολύ μεγάλες δυνατότητες του εργοστασίου στους τομείς παραγωγής όπλων και φυσιγγίων κάθε τύπου. Είναι μια μονάδα με σύγχρονη τεχνική υποδομή, με πρόσφατη (το 2008) επένδυση 15 εκατομμυρίων σε εξοπλισμό, η οποία έχει όλες τις δυνατότητες όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να αυξήσει σημαντικά τον κύκλο εργασιών της. Το σημαντικότερο δε όλων είναι η προσφορά της στην Εθνική μας Άμυνα.

Σε αντίθεση λοιπόν με την πραγματικότητα και με το πρόσχημα της αναδιάρθρωσης η κυβέρνηση κατ` εντολήν της τρόϊκας και των δανειστών της έρχεται να αποδομήσει και εν τέλει εκποιήσει αυτή τη δυναμική μονάδα.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων που επιθυμούν τη βιωσιμότητα και διατήρηση αυτού του εργοστασίου, όπως βέβαια και του συνόλου της Αμυντικής βιομηχανίας της πατρίδας μας.

Τονίζουμε επίσης την μεγάλη σημασία που έχει η διατήρηση της ΕΒΟ Αιγίου γιά την οικονομία του Νομού μας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις