Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τα σούπερ μάρκετ ΚΡΟΝΟΣ τώρα με ακόμα χαμηλότερες τιμές

Τα σούπερ μάρκετ ΚΡΟΝΟΣ τώρα με ακόμα χα...

Τα καταστήματα ΚΡΟΝΟΣ μειώνουν ακόμα περισσότερο τις τιμές τους σε 100άδες βασικά προϊόντα, απαραίτητα για κάθε οικογένεια

Σε μια ακόμη πιο δυναμική ενέργεια μείωσης των τιμών προχώρησαν τα σούπερ μάρκετ ΚΡΟΝΟΣ Ν. ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΑΕΒΕ. Πρόκειται για τη νέα σημαντική καμπάνια του Ομίλου «τώρα κάνουμε τα βασικά πιο οικονομικά» με μείωση τιμών σε 100άδες βασικά επώνυμα προϊόντα.

Η μείωση τιμών αφορά βασικά προϊόντα που είναι αναγκαία και απαραίτητα σε κάθε οικογένεια όπως: ζυμαρικά, ρύζια, όσπρια, γαλακτοκομικά, πουλερικά, ψωμί, φρυγανιές, μαρμελάδες, μέλι, χαρτικά, είδη καθαρισμού, είδη ατομικής υγιεινής κ.α.

Με αυτή την ενέργεια, οι υπεύθυνοι του Ομίλου θεωρούν πως θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την ελληνική οικογένεια καθώς δημιουργώντας πιο ευνοϊκές συνθήκες αγορών, οι καταναλωτές θα μπορέσουν να δουν το κόστος στο ημερήσιο καλάθι των αγορών τους να μειώνεται σημαντικά.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, κ.Φοίβος Καρακίτσος δήλωσε ότι: «Μετά από 2 χρόνια μείωσης τιμών σε 1.000 βασικά είδη και με τις ανάγκες κάθε οικογένειας να πολλαπλασιάζονται προχωρήσαμε σε μεγαλύτερη μείωση τιμών σε επώνυμα είδη που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες κάθε οικογένειας, προϊόντων που καθημερινά μπαίνουν στο σπίτι μας. Είναι υποχρέωση μας να στηρίξουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο την ελληνική οικογένεια αλλά και να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας για περισσότερα από 30 χρόνια. Σήμερα μπορούμε πλέον να πούμε πως έχουμε πετύχει το στόχο που είχαμε θέσει να είμαστε η πιο ανταγωνιστική αλυσίδα της Πελοποννήσου καθώς τα καταστήματα μας εξασφαλίζουν τις πιο φθηνές και ποιοτικές αγορές για όλη την οικογένεια»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά