Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

O νεαρός τραγουδιστής Stan έρχεται στην Πάτρα για μία μοναδική live εμφάνιση

O νεαρός τραγουδιστής Stan έρχεται στην ...

Στο Sea through στο Ρίο την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 11 το βράδυ

Ο νεαρός τραγουδιστής Stan φρέσκος και από το πρώτο του βραβείο Mad Video Music Award ως ερμηνευτής που κέρδισε στην πρόσφατη φετινή απονομή, για το καλύτερο video clip urban της χρονιάς, θα έρθει στην Πάτρα την προσεχή Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 για μία και μοναδική εμφάνιση μετά τις 11 το βράδυ στο μπαρ Sea Through, στην παραλιακή του Ρίου.

Ο Stan που στα περίπου τρία - τέσσερα χρόνια που έχει αναδειχθεί και γίνει γνωστός στον μουσικό χώρο, έχει αποκτήσει πραγματικά φανατικό κοινό ιδίως στον κοριτσόκοσμο, μόλις παρέλαβε το βραβείο Mad άρχισε να φωνάζει από χαρά, «δεν το πιστεύω!!! Θέλω να ευχαριστήσω ένα σωρό κόσμο. Μάνα δεν ξέρω που είσαι κάπου εκεί στο βάθος. Σ’ αγαπώ πολύ».

Με καταγωγή από το Αιγαίο και συγκεκριμένα την Πάρο όπου γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια, ο Στράτος Αντιπαριώτης (Stan) ήρθε αργότερα στην Αθήνα με την οικογένεια του, η οποία αναζητούσε μία καλύτερη επαγγελματική τύχη.

Τον Δεκέμβρη του 2009 ο Stan έκανε τα πρώτα του βήματα ως επαγγελματίας στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, με τη συμμετοχή του ως στιχουργός στη δισκογραφία των Vegas και το τραγούδι «Γιατί» ενώ ένα χρόνο αργότερα συστήθηκε στον κόσμο ως τραγουδιστής, συνοδεύοντας τον Βο στο ρεφραίν του «Θα‘θελα».

Η δεύτερη στιχουργική του απόπειρα ξεσήκωσε την Ελλάδα και την Ευρώπη με το τραγούδι “Last summer” που ερμήνευσε ο Νίκος Γκάνος ενώ τον Οκτώβριο του 2010 υπέγραψε την επιτυχία «Κάνε με να τρελαθώ» μαζί με τον Βο ο οποίος ερμηνεύει το κομμάτι με τη Kristina S.

Στη συνέχεια ετοίμασε το «Το άλλο σου μισό» που συμπεριλαμβάνεται στον πλατινένιο δίσκο “Παράφορα” του Σάκη Ρουβά, το «Φιλί» από το χρυσό άλμπουμ των Vegas «Season 2» σε συνεργασία με τον Sheriff Francis και το «6 Εκατομμύρια» σε μουσική του Dj Rico και ερμηνεία από την Κατερίνα Στικούδη.

Τον Απρίλιο του 2011 σε συνεργασία με τον Νίκο Βουρλιώτη (NiVo) ξεκίνησε και επίσημα ο Stan την καριέρα του ως τραγουδιστής με το «Αν μου Φτάναν τα Λεφτά» που κυκλοφόρησε από την EMI και έγινε τεράστια επιτυχία. Στα MAD VMA 2011, σ’ένα all star dance πάρτυ ερμήνευσε σε remix το νέο του single «Αν μου ‘φτάναν τα λεφτά», το «The End», το «Grenade» και το «Call me» ξεσηκώνοντας το κοινό και δίνοντάς του ένα εντελώς φρέσκο άκουσμα.

Η βραδιά τού επεφύλαξε ευχάριστες εκπλήξεις αφού δύο από τα τραγούδια που έντυσε στιχουργικά, αγαπήθηκαν από τον κόσμο, ψηφίστηκαν και απέσπασαν βραβεία.

Το επόμενο του solo digital single με τον τίτλο «Ταξίδεψέ με», κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2011. Τον Οκτώβρη του 2011 βγήκε το κομμάτι σε συνεργασία με τους Νέβμα «Στο Μυαλό μου» ενώ τον Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου ετοίμασε αποκλειστικά για τους fans του ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τίτλο «Φέτος τα Χριστούγεννα».

Τον Μάρτιο του 2012 κυκλοφόρησε το single του «1 Βράδυ» ενώ τον Απρίλιο του 2012, ο Stan αναχώρησε για τις ΗΠΑ όπου πραγματοποίησε το πρώτο του tour στην Αμερική με ζωντανές εμφανίσεις στην Νέα Υόρκη, Σικάγο και Βοστώνη.

Ο Ιούνιος του 2012 τον βρήκε με 6 υποψηφιότητες στα MAD Video Music Awards, το single «Καλοκαιρινή Δροσιά», το πρώτο του ολοκληρωμένο cd με τίτλο «STAN» ενώ στη συνέχεια έκανε περιοδεία στην Αυστραλία. Οι πιο τελευταίες του επιτυχίες είναι τα τραγούδια «Ότι πιο όμορφο έχω δει» και «Σε θέλω εδώ».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View