Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Κώστας Μαρτάκης αυτό το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Ρίο της Πάτρας

Ο Κώστας Μαρτάκης αυτό το Σάββατο 6 Ιουλ...

Για μία ξεχωριστή live εμφάνιση στο κλαμπ Ακρωτήρι

Ο ποπ σταρ Κώστας Μαρτάκης που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο σώου μουσικών μεταμφιέσεων και μιμήσεων του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar», τόσο με το χιούμορ του όσο και με τις επιτυχημένες μεταμορφώσεις του, θα έρθει στην Πάτρα για μία και μοναδική live εμφάνιση αυτό το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013 το βράδυ στο κλαμπ «Ακρωτήρι» στην παραλιακή του Ρίου.

Ο Κώστας Μαρτάκης που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, ιδίως γυναικείο, έχει γεννηθεί τον Μάιο του 1984 στον Πειραιά και αναδείχθηκε μέσα από το μουσικό ριάλιτι «Dream show, the music». Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο περιοδικό «Τηλέραμα» παραδέχθηκε ότι από τις μεταμφιέσεις που έκανε στο "Your Face sounds Familiar", απόλαυσε περισσότερο αυτή τη Μαρινέλλας.

«Σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσα στην αρχή να τραγουδήσω. Όσο για την Κονιτοπούλου του Αλευρά, έκλαψα από τα γέλια, λιποθύμησα. Είχαμε επίσης τον Στίβι Γουόντερ (Μαντώ), να χορεύει τη "Λυγαριά" και η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αυτό νομίζω ήταν η επιτυχία του σόου, ότι είμαστε όλοι του γιατρού», δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Τηλέραμα», ο Κώστας Μαρτάκης.

Να θυμίσουμε ότι από τα πιο γνωστά κομμάτια του είναι το «Ένταση», το πιο πρόσφατο «Τα καλοκαιρινά σ’ αγαπώ» που ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα, η διασκευή του στη ξένη επιτυχία «Mamacita Buena» ενώ ένα νέο του τραγούδι είναι το «Paradise» μαζί με τον Dj Kas.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View