Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΑΕΚ: Κάνουν προπόνηση νηστικοί οι παίκτες - Δεν μπορούν να πάρουν ούτε βούτυρο για το ψωμί

ΑΕΚ: Κάνουν προπόνηση νηστικοί οι παίκτε...

Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή του ο προπονητής της ομάδας

Για την άσχημη οικονομική κατάσταση στην ΑΕΚ και την Ελλάδα μίλησε στη γερμανική «Bild» ο Έβάλντ Λίνεν…

Ο 59χρονος τεχνικός χαρακτηρίζεται ως ο μόνος Γερμανός που αγαπούν οι Έλληνες, καθώς «στην εποχή της κρίσης, οι Γερμανοί είναι τόσο δημοφιλείς στην Ελλάδα όπως η… μούχλα στο φαγητό». Για την εξαίρεση του… Λίνεν η «Bild» αναφέρει πως το 2007 είχε αναδειχτεί προπονητής της χρονιάς στη χώρα μας, όταν εργαζόταν στον Πανιώνιο, ενώ τώρα που έχει αναλάβει την ΑΕΚ στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της, μπορεί να ξαναγίνει ήρωας. Όταν ανέλαβε την Ένωση, είχε μόλις έναν βαθμό, ενώ πλέον έχει 11 και είναι προτελευταία.

Αρχικά ο Λίνεν μίλησε για το αν τον αντιμετωπίζουν περίεργα στην Ελλάδα επειδή είναι Γερμανός: «Δεν νιώθω καμία διάκριση ή μίσος για τους Γερμανούς. Αντίθετα, είναι όλοι πολύ ευγενικοί και φιλικοί σε μένα. Ποτέ δεν δέχτηκα προσβολές, επειδή είμαι από τη Γερμανία».

Οσο για το πώς βλέπει την Ελλάδα της κρίσης, επισήμανε: «Οι άνθρωποι είναι πολύ στενοχωρημένοι. Οι ειδήσεις και οι εφημερίδες είναι γεμάτες από την ανεργία που ανεβαίνει. Η χαλαρότητα και η άνετη ζωή δεν υπάρχει πλέον στους Ελληνες».

Τέτοιες δύσκολες στιγμές ζει και στην ΑΕΚ, που αποτελείται από νεαρούς παίκτες: «Αυτά τα παιδιά περνούν τόσο δύσκολα, που δεν μπορούν να πάρουν ούτε βούτυρο για το ψωμί τους. Πολλοί από αυτούς τρέχουν το πρωί στην προπόνηση με άδειο στομάχι». Γι’ αυτό ένα από τα πράγματα που έκανε ο Λίνεν, ήταν να θεσπίσει πρωινό με φρούτα και μούσλι…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports