Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Άλλη μία ισοπαλία (1-1) με τη Λάρισα και παράπονα για τη διαιτησία από την Παναχαϊκή

Άλλη μία ισοπαλία (1-1) με τη Λάρισα και...

Ειδικά σε ότι αφορά το γκολ της Λάρισας το οποίο πέτυχε από θέση οφ σάιντ ο Τσιμπάμπα

Η επιστροφή της Παναχαϊκής στην Αγυιά δεν συνοδεύτηκε από νίκη προκειμένου να ευχαριστήσει τους 2000 περίπου φιλάθλους της, η πατρινή ομάδα, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λάρισα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

Στον αγωνιστικό μέρος το πρώτο ημίχρονο ήταν νωθρό με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ και να λύνουν τις διαφορές τους στο δεύτερο μέρος.

Στην επανάληψη όμως τα πράγματα άλλαξαν το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό αλλά και πάλι η Παναχαϊκή ήρθε αντιμέτωπη με κακή διαιτησία.
Συγκεκριμένα στο 52' η σέντρα του Δεινόπαπα βρήκε από αριστερά τον Χασομέρη, ο οποίος έκανε το σουτ και η μπάλα αφού ακούμπησε στο πόδι του Τσιμπάμπα έγινε το 0-1.

Σε εκείνο το σημείο ήταν έντονη η αντίδραση των "κοκκινόμαυρων" προς στον πρώτο βοηθό καθώς ο Τσιμπάμπα ήταν σε θέση οφ σάιντ και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βοηθός δεν έτρεξε στην σέντρα αμέσως κοντοστάθηκε, όμως δεν σήκωσε σημαία και έτσι ο Κουτσιαύτης πήρε τη φάση πάνω του δείχνοντας σέντρα!

Στη συνέχεια η Παναχαϊκή δεν το έβαλε κάτω και στο 66' σε γύρισμα του Βούνκ ο Σαλαμαστράκης με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

H ισοφάριση έδωσε άλλον αέρα στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν την υπεροχή χωρίς όμως να φτάσουν στα δίχτυα.

Κάτι που έγινε στο 83' αλλά ήταν ως μη γενόμενη η φάση, αφού το τέρμα του Μαπούκου (με κοντινό πλασέ) φάνηκε να ήταν από θέση οφ σάιντ όπως έδειξε ο β' βοηθός.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλ. Φυντάνης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας, Βούνκ (86' Βασιλαντωνόπουλος), Ολισέ, Ουρτάδο (42' λ.τ. Σαλαμαστράκης), Μαπούκου, Ντίνας, Γκούρτσας (55' Ντιόγκο).

ΛΑΡΙΣΑ (M. Ζιώγας): Σερεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Ζεκίνια (90' Γιωτας), Τσιμπάμπα, Δεινόπαπας (81' Φρανκού), Χασομέρης (65' Καρανίκας).

* Μεταξύ των θεατών του αγώνα και ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής Άρης Λουκόπουλος, ενώ στην Αγυιά βρέθηκε και ο προπονητής του Παναιγιαλείου Νίκος Κουρμπανάς γα να παρακολουθήσει το ματς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports