Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κινδυνεύει να αποβληθεί από το πρωτάθλημα η Παναχαϊκή - Η έδρα "καίει" του "κοκκινόμαυρους"

Κινδυνεύει να αποβληθεί από το πρωτάθλημ...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Λούβαρης ξεκαθαρίζει ότι αν δεν λυθεί το θέμα η ομάδα μπορεί να υποβιβαστεί

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Χρήστος Λούβαρης ζητά να συζητηθεί το θέμα του Παμπελοποννησιακού σταδίου στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο. Όπως τονίζει η έδρα «καίει» τους «κοκκινόμαυρους», γιατί κινδυνεύουν να αποβληθούν από το πρωτάθλημα.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή όπου την Παρασκευή ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Χρήστος Λούβαρης συναντήθηκε με τον Nίκο Κωστόπουλο υπεύθυνο για το Παμπελοποννησιακό στάδιο από τον οποίο δεν πήρε καμία διαβεβαίωση για την παραχώρηση ή όχι του γηπέδου παρά μόνο ότι θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο.

Τα πράγματα όμως έχουν ως εξής η ΠΑΕ πρέπει να δηλώσει την έδρα της μέχρι τις 18 του μήνα για να μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Ωστόσο στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο δεν είναι προγραμματισμένο το θέμα, αλλά ο "κοκκινόμαυρος" πρόεδρος έχει πάρει τη διαβεβαίωση ότι θα τεθεί ως έκτακτο.

Γι αυτό λοιπόν ο Χρήστος Λούβαρης μέσω facebook κάλεσε όλους τους Πατρινούς να δώσουν το παρών στο δημοτικό συμβούλιο έτσι ώστε να λυθεί το θέμα για την πατρινή ομάδα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Πιστεύω ότι οι αρμόδιοι φορείς δεν θα αφήσουν την ομάδα να υποβιβαστεί για εξωαγωνιστικούς λόγους. Καλώ όλους τους φίλους της Παναχαϊκής να δώσουν το παρών (6μ.μ.) στο αυριανό συμβούλιο του Δήμου προκειμένου με την παρουσία όλων μας να βοηθήσουμε για την επίλυση του προβλήματος".

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports