Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χριστίνα Αθανασοπούλου: "Στην καρδιά μου η Παναχαϊκή"

Χριστίνα Αθανασοπούλου: "Στην καρδι...

Η Πατρινή πυγμάχος εξηγεί ότι όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων την έφερε στην Κρήτη

Η Χριστίνα Αθανασοπούλου είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της πυγμαχίας με πολλές επιτυχίες εντός και εκτός των συνόρων της χώρας. Ωστόσο το βήμα παραπάνω για την έμπειρη πυγμάχο φαίνεται ότι γίνεται με την μεταγραφή της στον Μίνωα της Κρήτης, όπου θα συνεχίσει την καριέρα της με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως δήλωσε η ίδια: "Μετά από δέκα χρόνια αγωνιστικής παρουσίας μου με τα χρώματα της αγαπημένης μου ομάδας, επαγγελματικοί λόγοι με αναγκάζουν να μετακομίσω στην Κρήτη.

Το όνειρο μου για συμμετοχή  μου στους Ολυμπιακούς αγώνες δεν θα σβήσει με τίποτε και για τον λόγο αυτό ζήτησα να λάβω μεταγραφή στο σωματείο Μίνωας Κρήτης.

Η Διοίκηση της ΠΓΕ -με την αμέριστη συμβολή του κ. Αλέκου Λουμπαρδέα- δέχθηκε το αίτημα μου και συμφώνησε στην μεταγραφή μου και την ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση του αιτήματος μου.

Η Παναχαϊκή θα μείνει πάντα στην καρδιά μου και σίγουρα κάποια στιγμή θα ξανασυναντηθούν  οι  δρόμοι μας,  αφού σκοπός μου είναι η καριέρα μου να τελειώσει με τα «κοκκινομούρα» χρώματα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports