Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ξεκινάει η χρονιά για τον Θησέα

Ξεκινάει η χρονιά για τον Θησέα

Η ομάδα της Μεσσάτιδας συνεχίζει την καλή δουλειά

Η περσινή χρονιά του Θησέα ολοκληρώθηκε με πανηγυρικό τρόπο, τόσο με την διοργάνωση για τρίτη συνεχή φορά του μεγάλου παιδικού τουρνουά «όλοι φίλοι όλοι νικητές» που είναι πλέον θεσμός για την πόλη μας, αλλά και την μεγάλη επιτυχία της ομάδας  Τζούνιορς που πήρε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαϊας.

Η διοίκηση της ακαδημίας προχώρησε για την νέα περίοδο σε μια σειρά από καινοτόμες ενέργειες, ώστε να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα, παρέχοντας στα μέλη και τους αθλητές, όσον το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες άθλησης, αλλά και ψυχαγωγίας.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα (7μ.μ.) θα ξεκινήσει η ακαδημία του Θησέα Μεσσάτιδας την νέα χρονιά με  αγιασμό, στο αθλητικό κέντρο New Camp. Θα λειτουργήσουν τμήματα ποδοσφαίρου όλων των ηλικιών με υπεύθυνο τον Νίκο Πλέγα. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και γίνονται καθημερινά.

Το Δ.Σ του Θησέα αποφάσισε να προσφέρει και φέτος δωρεάν εγγραφή για όλα τα τμήματα όλη την χρονιά και να μειώσει την μηνιαία συνδρομή στα 20 ευρώ στα τμήματα Προπαίδων (1999-2000) και Προσχολικής ηλικίας (2007-2008).

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Θανάσης Αποστολόπουλος έχει έτοιμο τον προγραμματισμό της χρονιάς, κατά ηλικιακή κατηγορία που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας www.thiseasfc.com.

Στο προπονητικό επιτελείο προστέθηκε φέτος ο Νίκος Παναγόπουλος ο οποίος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ποδοσφαίρου και έχει εργασθεί με επιτυχία σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Πάτρας.Ο Ν. Παναγόπουλος θα έχει την ευθύνη για τα τμήματα Προπαίδων(99-00) στο γήπεδο ''Κ. Ζάρρας'' στο Σαραβάλι.

Ο προπονητής και επίσης καθηγητής Φυσικής Αγωγής Στέφανος Νίκας θα συνεχίσει και φέτος στην ακαδημία.

Η διοίκηση του Θησέα Μεσσάτιδας δημιούργησε τον Ιούνιο τον εντυπωσιακό παιδοχώρο ''Playland'', στο New Camp, με τεράστια φουσκωτά παιχνίδια και δωρεάν είσοδο για όλα τα μέλη και τους αθλητές του συλλόγου.

Τέλος από τον Θησέα δόθηκαν στον Απόλλωνα Εγλυκάδος οι Σάββας Βανάκας,Γιώργος Βανάκας και Αντώνης Δημητρόπουλος.Επίσης στον Παμπατραικό παραχωρήθηκαν οι Ιωάννου Κώστας, Παναγόπουλος Πέτρος,Παπούλιας Θεόδωρος και Καίσης Κώστας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports