Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: Ο Υποψήφιος Βουλευτής ...με "υποψηφίους" του Αιγιαλείς!

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: Ο Υποψήφιος...

"Θα τα καταφέρουμε ...γιατί μάθαμε να παλεύουμε στα δύσκολα"

Συνάντηση με μέλη της δημοτικής του παράταξης στην Αιγιάλεια από Αίγιο και Συμπολιτεία αυτή τη φορά - μετά από ανάλογες συναντήσεις σε Αιγείρα, Ακράτα, Διακοπτό και Καμάρες,είχε το απόγευμα της Τετάρτης, ο Αιγιαλέας Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος. Παρά το "φορτωμένο" του πρόγραμμα ανά το νομό , βρήκε το χρόνο για έναν γρήγορο καφέ στην Άκολη,  με τους "δικούς του" ανθρώπους, αυτούς που το 2010 έδωσαν το δύσκολο και άνισο αγώνα των δημοτικών εκλογών.

Τώρα δίπλα στον "αρχηγό" τους, στην τελική ευθεία της πορείας του προς τη Βουλή, είπαν πολλά για το κόμμα, την υποψηφιότητά του και τα καθημερινά του τόπου τους και κάποια από εκείνα που πρέπει να προσέξει μέχρι τις εκλογές. Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μίλησε με έναν προς έναν, του ζήτησε τη γνώμη του για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής και πάνω απ' όλα ζήτησε να μάθει τι λέει ο κόσμος με τον οποίο  και αυτοί συζητούν καθημερινά.

"Είμαι πολύ αισιόδοξος,πως κάθε μέρα που περνά το κόμμα μας μαζεύεται και συσπειρώνεται. Δεν θεωρώ τον πολίτη και οπαδό μας δεδομένο, αλλά η αίσθησή μου ευθέως είναι αυτή και την καταθέτω" είπε ο υποψήφιος βουλευτής, ζητώντας από όλους να μιλήσουν απλά στον κόσμο. Για την  υποψηφιότητα του ανέφερε πως "νιώθει περισσότερο ώριμος από ποτέ και πιο πολύ αισιόδοξος από οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση", καταλήγοντας με την χαρακτηριστική φράση "το πόσο αγωνιστής είμαι το ζήσατε το 2010.Όλα μας διδάσκουν. Τότε όμως είχα εσάς...τώρα έχω εσάς και πολλούς ακόμα συντοπίτες και υποστηρικτές. Θα τα καταφέρουμε"!

Στη συνάντηση παρέστη και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Αιγίου Νίκος Μιχαλόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις