Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

HAIRCUT

/

Πάτρα: Θυμήθηκαν τα σπασμένα τοιχία την επόμενη των πλημμυρών – Ιδού η εικόνα τους την παραμονή των καταστροφών

Πάτρα: Θυμήθηκαν τα σπασμένα τοιχία την ...

Αποκαλυπτικό το "τυχαίο" φωτορεπορτάζ που καθίσταται επίκαιρο

Όπως αποδεικνύεται στην πράξη οι υπεύθυνοι και οι αιρετοί της περιοχής μας θυμούνται τα μεγάλα ζητήματα μόνο μετά από μια θεομηνία που προκαλεί πλείστα όσα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης. Πώς αλλιώς τότε να εξηγηθούν τα όσα αποτυπώνονται στις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι οποίες τραβήχτηκαν μια μέρα πριν τις πλημμύρες της Τρίτης, στις Ιτιές και τον Κόκκινο Μύλο.

Τί δείχνουν αυτές οι εικόνες; Ότι πολύ απλά το θέμα με τα σπασμένα τοιχία, που έχουν υποχωρήσει με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα νερά της θάλασσας, δεν προέκυψε χθες.

Προϋπήρχε και ήταν σε γνώση του Δήμου Πατρέων, της Περιφέρειας, της Κτηματικής και όλων των υπόλοιπων εμπλεκόμενων φορέων. Η κατάρρευση που βλέπεται είχε διαπιστωθεί και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν και πάλι προκλήθηκαν προβλήματα.

Τότε έγιναν κάποιες ενέργειες, εκ μέρους του Δήμου με έγγραφο προς την Κτηματική, για την αποκατάσταση των ζημιών, όμως το όλο θέμα έμεινε, δυστυχώς, εκεί. Χθες, με αφορμή τις πλημμύρες και τις έντονες διαμαρτυρίες του κόσμου της περιοχής, το θυμήθηκαν ξανά, σπεύδοντας να πραγματοποιήσουν σήμερα σύσκεψη για την επίλυσή του. Δηλαδή ποιό είναι το συμπέρασμα;

Ότι περίμεναν την επόμενη θεομηνία… Εάν δηλαδή χθες δεν είχαμε όσα είχαμε στις Ιτιές και τον Κόκκινο Μύλο κανείς δεν θ’ ανακινούσε το ζήτημα… Τα τσιμέντα και τα τοιχία θα παρέμεναν σπασμένα και δεν θα τα «ενοχλούσε» κανείς... μέχρι να πλημμυρίσουν και πάλι σπίτια, δρόμοι και επιχειρήσεις! Όπως κι έγινε...

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν συμπωματικά τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, προκειμένου να γίνει ένα ρεπορτάζ για τον κίνδυνο πιθανών πλημμυρών. Οι εξελίξεις όμως με πρόλαβαν… καθώς πλέον οι πλημμύρες δεν είναι πιθανές αλλά... τετελεσμένες!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

HairCut