Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αρχίζει η Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ- Μόνος υποψήφιος ο Βενιζέλος;

Αρχίζει η Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ- Μόνος υ...

Θα δυσκολευτούν να συγκεντρώσουν τις απαιτούμενες 94 υπογραφές

Με ομιλίες του επικεφαλής των Σοσιαλιστών στην Ευρωβουλή Χάνες Σβόμποντα και του γραμματέα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Λουίς Αγιάλα ξεκινούν σήμερα οι εργασίες της εθνικής συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ. Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη και του προέδρου του Κινήματος Γιώργου Παπανδρέου.

Στη συνέχεια θα γίνει απολογισμός της κυβερνητικής διετίας του ΠΑΣΟΚ από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου και η παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του κινήματος εν όψει των εθνικών εκλογών από τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο. Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις από τους συμμετέχοντες.

Οι εργασίες της Κυριακής θα ξεκινήσουν με τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, ενώ στις 12.00 θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων, μετά τη λήξη της οποίας θα συνεχιστεί η εθνική συνδιάσκεψη.
Την ίδια ώρα, ισχυρό παραμένει το ενδεχόμενο να υπάρξει μόνο ένας υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές, δηλαδή κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, αφού οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος θα δυσκολευτεί να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 94 υπογραφές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις