Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

HAIRCUT

/

Πάτρα: "Ψαρεύουν" κοπέλες για "καυτές" φωτογραφίσεις μέσα σε καφετέριες!!!

Πάτρα: "Ψαρεύουν" κοπέλες για ...

Οι "ροζ ατζέντηδες" έχουν ξεφύγει εντελώς…

Ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη πριν από λίγες ημέρες σε καφέ-μπαρ της Πάτρας, μου μετέφερε χθες το βράδυ μια νεαρή συμπολίτισσα. Η κοπέλα βρισκόταν σε γνωστό μαγαζί των Υψηλών Αλωνίων με μια φίλη της. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένας «καθωσπρέπει» κύριος γύρω στα 40+, μαζί με την συνοδό του.

Σιγά-σιγά και μεθοδικά, ο άνδρας άρχισε να προσεγγίζει την κοπέλα, αρχικά σε φιλικό επίπεδο, προφανώς για να μην την «τρομάξει». Άρχισε να της λέει πόσο όμορφη είναι και πριν περάσει πολύ ώρα, της «έσκασε» το «παραμύθι». Της είπε ότι, εκτός από την βασική του δουλειά, κανονίζει και αισθησιακές φωτογραφίσεις κοριτσιών τις οποίες αποστέλλει στην… Αφρική.

Η κοπέλα προσπάθησε να του το ξεκόψει, όμως ο άνδρας επέμενε, διαβεβαιώνοντάς την ότι δεν έχει κάτι να φοβηθεί. Όπως της είπε σε καμία από τις φωτογραφίες δεν θα φαίνεται το πρόσωπό της. «Μόνο το κορμί σου με εσώρουχα μας ενδιαφέρει», πρόσθεσε.

Μάλιστα στο «παιχνίδι» έβαλε και την συνοδό του, η οποία εκμυστηρεύτηκε στις Πατρινές ότι είναι ένα από τα «μοντέλα» αυτών των «καυτών» φωτογραφήσεων, φωτογραφήσεις που αποφέρουν καλά χρήματα, όπως υποστήριξε.

Πάρα την συνεχή άρνηση των κοριτσιών ο «ατζέντης» συνέχιζε το «ψηστήρι» καθώς όπως υπογράμμιζε αγχώνεται στα τέλη κάθε μήνα να βρει μια κοπέλα που θ’ αποδεχθεί την πρότασή του!!!

Γεγονός που δείχνει ότι δεν ήταν η πρώτη ούτε και η τελευταία φορά που θα προσεγγίσει κοπέλες για αναλόγου τύπου… δουλειές!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

HairCut