Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Να αποσυρθεί η διάταξη για την διακίνηση των λαθρομεταναστών

Να αποσυρθεί η διάταξη για την διακίνηση...

Ζητάει ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑ.Ο.Σ. Αλέκος Χρυσανθακόπουλος

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑ.Ο.Σ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Να αποσυρθεί η διάταξη η οποία μετατρέπει τη διακίνηση λαθρομεταναστών από κακούργημα σε πλημμέλημα και συζητιέται αυτές τις μέρες στη Βουλή, απαίτησε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ., Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος

«Θεωρούμε πρόκληση και μόνο το γεγονός ότι ήρθε προς συζήτηση» είπε κατά την αγόρευσή του στη Βουλή ο Αχαιός πολιτικός, για να προσθέσει:

«H εγκληματικότητα στη χώρα μας διογκώνεται, αυξάνεται και σύμφωνα με τη μελέτη του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών, ο βασικός συντελεστής είναι οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο σε εγκλήματα βίας, όπως οι ανθρωποκτονίες από πρόθεση.

Απέναντι λοιπόν σ’ αυτό το φαινόμενο εμείς είμαστε κάθετοι. Δεν ζητάμε μαγικές λύσεις. Ζητάμε αποφασιστικές δράσεις. Ζητάμε πολιτικό θάρρος και γενναιότητα. Ζητάμε αντιπαράθεση με όλους αυτούς που διευκολύνουν την παραμονή τους εδώ»

·    Επιπλέον, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ., ζήτησε να αποσυρθεί και η διευκόλυνση, μέσω της νομιμοποίησης της χρήσης ναρκωτικών, των εκατοντάδων χιλιάδων Αφγανών που έρχονται φορτωμένοι με ηρωίνη και μέσα από το πούλημα της ηρωίνης εξασφαλίζουν την κίνησή τους προς την Ευρώπη:

«Και η Ελλάδα, σημείωσε ο κ. Χρυσανθακόπουλος, θα είναι η χώρα που θα γίνουν αυτές οι συναλλαγές. Διότι αν αποποινικοποιηθεί η χρήση ναρκωτικών, καταλαβαίνετε ότι για τις δόσεις που κουβαλάνε σε φακελάκια δεν θα συλλαμβάνονται καθόλου.
Ως γνωστόν, ένας λαθρομετανάστης όταν συλλαμβάνεται για κλοπή αφήνεται ελεύθερος. Το ξέρετε. Επίσης είναι γνωστό ότι κυκλοφορούν κατά εκατοντάδες με πλαστές ταυτότητες, με το ίδιο όνομα και με αλλαγή φωτογραφίας»

·    Ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑ.Ο.Σ., ξεκαθάρισε σε δραματικό τόνο, ότι η παρουσία των λαθρομεταναστών στη χώρα μας, δρα καταστροφικά και στον κοινωνικό ιστό. Με το ασφαλιστικό σύστημα να σημειώνει απώλειες εσόδων περί τα 8 δις, με σοβαρά προβλήματα στα νοσοκομεία μας και με κινδύνους που ελλοχεύουν για επιδημίες.

·    Παράλληλα, ο κ. Χρυσανθακόπουλος ανέδειξε και το σοβαρό ζήτημα που προκύπτει και με την Τουρκία:
«Εφόσον αληθεύει -γιατί οι Υπηρεσίες σας έχουν πιστοποιήσει το γεγονός- ότι συνελήφθη και άνδρας των Ειδικών Δυνάμεων της Τουρκίας μεταξύ των λαθρομεταναστών, καταλαβαίνετε ότι η άλλη πλευρά ενεργεί υπονομευτικά απέναντί μας, ξεφορτώνοντας κυριολεκτικά, με το αζημίωτο, εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες στη χώρα μας και μέσα σ’ αυτούς μπορούν να παρεισφρήσουν και διάφορα ύποπτα στοιχεία, τα οποία θα προβούν σε δολιοφθορές εις βάρος της ελληνικής επικράτειας».

·    Ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑ.Ο.Σ., τόνισε επίσης, ότι η πληγή της οικονομίας μας είναι τεράστια με το παραεμπόριο, όταν περίπου τα 10.000.000.000, ίσως και 17.000.000.000, όπως λέει ο εμπορικός κόσμος, είναι οι απώλειές μας:
«Η απώλεια εσόδων του κράτους από το ΦΠΑ φτάνει μέχρι τα 4.000.000.000. Οπότε απέναντι σε αυτά τα ζητήματα εμείς πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι, τι θα κάνουμε σαν ελληνική οικονομία και ως πολιτεία να θωρακίσουμε τη χώρα μας απέναντι στους εισβολείς.»

·    Παράλληλα ο κ. Χρυσανθακόπουλος, απάντησε και σε όσους βλέπουν το ζήτημα ιδεολογικά, ότι δηλαδή με το να έρχονται στην Ελλάδα μετανάστες, η Ελλάδα γίνεται μία πολυπολιτισμική, βαβυλωνιακή χώρα:

«Εμάς μας βρίσκει αντίθετους. Οι Έλληνες οφείλουν να αντισταθούν σε αυτό το συνδυασμό. Θα πρέπει να αντισταθούμε στην επίκληση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Εμείς δεν είπαμε ποτέ να αντιμετωπιστούν ως υπάνθρωποι, να αντιμετωπιστούν ως μη άνθρωποι, να αντιμετωπιστούν ως ζώα.

Όμως, το μέγιστο ανθρώπινο δικαίωμα της οικογενειακής ηρεμίας και ησυχίας, που έχουμε δικαίωμα και του πολιτισμού μας, βάλλεται εκ των έσω απ’ όλα αυτά τα φαινόμενα. Και βλέπετε ότι ευτυχώς με τη δική μας στάση για το Τζαμί αναβάλλεται η κατασκευή του, δεν υπογράφει ο κ. Βορίδης και πολύ καλά κάνει γιατί είμαστε συνεπείς σε αυτά που διακηρύσσουμε, αλλά εδώ γκέτο Ισλαμικών στοιχείων δεν θα φτιάξουμε»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις