Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ πονγκ: Τουρνουά "Ι. Ασημακόπουλος"

Πινγκ πονγκ: Τουρνουά "Ι. Ασημακόπουλος"

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 2ου Πανελλήνιου Ανοικτού Πρωταθλήματος

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του 2ου Πανελλήνιου Ανοικτού Πρωταθλήματος "Ι. Ασημακόπουλος" που για φέτος είναι προγραμματισμένο για τις 3-4 Δεκεμβρίου.Το συγκεκριμένο τουρνουά θεσμοθετήθηκε πέρυσι, εις μνήμη του επί χρόνια προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και μέλους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γιάννη Ασημακόπουλου και αφορά ατομικά αγωνίσματα των κατηγοριών παμπαίδων-παγκορασίδων, παίδων-κορασίδων και εφήβων- νεανίδων.

Θα διεξαχθεί και φέτος στο Κλειστό Γυμναστήριο του Έσπερου-Αλεξιώτισσας και τα μηνύματα σχετικά με τις συμμετοχές είναι ιδιαίτερα ενθαρυντικά, αφού η δίμηνη αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας που υπήρχε μέχρι πρότινος, έχει στερήσει αγώνες από αθλητές και αθλήτριες και όλοι περιμένουν με αγωνία το πατρινό τουρνουά που τη πρώτη χρονιά διεξαγωγής είχε απόλυτη επιτυχία.

Πέρσι οι συμμετοχές είχαν φτάσει τις 120 από όλη της Ελλάδα, αριθμός που αναμένεται να ξεπεραστεί στη φετινή διοργάνωση. Η διαφοροποίηση σχετικά με τον τρόπο δηλώσεων συμμετοχής, είναι ότι φέτος θα γίνουν μέσο του ηλεκτρονικού συνστήματος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.httf.gr από 21 εώς 24 Νοεμβρίου.

Σημαντική συμβολή και στήριξη στο πρωτάθλημα προσφέρουν οι χορηγοί που είναι στο πλευρό του πατρινού πιγκ-πογκ και βοηθούν να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση.

Πρώτη, όπως πάντα, η εταιρία αναψυκτικών ΛΟΥΞ, που έχει προσφέρει τόσα πολλά στο πατρινό αθλητισμό γενικότερα, είναι για 2η χρονιά ο βασικός χορηγός των αγώνων και πάντα συμπαραστάτης της Τοπικής Επιτροπής στις προσπάθειές της.

Χορηγός επικοινωνίας, επίσης για 2η χρονιά είναι η ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ, που μέσα από τις συχνότητές της ενημερώνει το κοινό για το πρωτάθλημα "Ι. Ασημακόπουλος", ενώ χορηγεία έχουν προσφέρει και τα ξενοδοχεία της πόλης μας ΑΣΤΗΡ και ΑΔΩΝΙΣ.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από όλη τη χώρα κατά τη περσινή διοργάνωση, η Τοπική Επιτροπή προχώρησε στη δημιουργία ειδικής ιστοσελίδας για τους συγκεκριμένους αγώνες, από την οποία μπορούν να ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι (www.openpatras.com).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports