Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Πρωτάθλημα Πιγκ Πογκ για μικρούς

Πάτρα: Πρωτάθλημα Πιγκ Πογκ για μικρούς

Στο ΠΕΑΚ Τοφαλος

Η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικής Αγωγής Αχαϊας, διοργανώνουν τη Κυριακή 9 Ιουνίου 2013, πρωτάθλημα μαθητών και μαθητριών Δημοτικών Σχολείων.
Πρόκειται για μία γιορτή του πιγκ-πογκ που έχουν την ευκαιρία οι μικροί μαθητές να γνωρίσουν το άθλημα, αλλά και οι πιο έμπειροι αθλητές των μικρών ηλικιών να διασκεδάσουν σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, χωρίς την πίεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη κεντρική σάλα του ΠΕΑΚ "Δημήτριος Τόφαλος" και θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί με τα αγόρια και κορίτσια Ε΄, Στ΄, ενώ στις 11:30 θα ξεκινήσουν οι υπόλοιπες κατηγορίες.
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν μέχρι τη Τετάρτη 5/6/13 στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής από τα Δημοτικά Σχολεία της Πάτρας, ενώ για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2610 335141.
Η Τ.Ε. θέλει να εκφάσει τις ευχαριστίες της στη Βιομηχανία Γάλακτος "Πρώτο", που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Τ.Ε. και θα είναι ο χορηγός του πρωταθλήματος, αφού  θα προσφέρει στους συμμετέχοντες δωρεάν προϊόντα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports