Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 3 Ιουνίου

Tα ζώδια για σήμερα, 3 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Φεύγει η ευμενής Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας, όμως τώρα και μέχρι  τις 27/6 θα ευεργετήσει τα οικονομικά σας, βελτιώνοντας τα έσοδα. Θα είναι  μια περίοδος όπου θα ψωνίσετε όμορφα πράγματα ή θα κάνετε αγοραπωλησίες, ενώ απολαμβάνετε τα κεκτημένα σας  και την υλική κι αισθησιακή ζωή. Θετικές οικονομικές κι επαγγελματικές επαφές αυτές τις μέρες.

Καρκίνος

Η γλυκιά Αφροδίτη μόλις εισήλθε  στο ζώδιό σας και μέχρι  τις 27/6 που θα κάτσει θα ομορφύνει  ιδιαίτερα την εμφάνιση και τη διάθεσή σας. Ιδανική εποχή για  ψώνια και περιποίηση της εμφάνισής σας. Αυξημένες ερωτικές κατακτήσεις. Αίσθημα γαλήνης. Οι θετικές όψεις του Ερμή αυτές τις μέρες προσφέρουν μια “ρέουσα” καθημερινότητα κι επικοινωνία.

Λέων

Με τη διέλευση της Αφροδίτης  απ' τον τελευταίο σας οίκο μέχρι  τις 27/6, θα είναι μια περίοδος όπου θα κλείνουν ορισμένοι κύκλοι στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ίσως πρέπει να θυσιάσετε κάτι. Αφουγκραστείτε περισσότερο τη διαίσθησή σας σ' αυτή την περίοδο και μην είστε απαιτητικοί γιατί το πιθανότερο είναι να έχετε αντίθετα απ' τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Παρθένος

Ευεργετική για τις φιλίες και  την κοινωνική σας ζωή θα είναι  η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον  Καρκίνο μέχρι τις 27/6, μια περίοδος που θα δεθείτε περισσότερο με ορισμένους ανθρώπους, αν και ταυτόχρονα μπορεί να υπάρξουν και κάποια ξεκαθαρίσματα γύρω στις 11-12 του μήνα. Καλές μέρες για δικτύωση και συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους, στο ίντερνετ κλπ.

Ζυγός

Αλλάζει ζώδιο η Αφροδίτη και  μέχρι το τέλος του μήνα θα ευνοήσει τον επαγγελματικό σας τομέα, όχι τόσο με νέα ξεκινήματα, όσο με βελτίωση των συνθηκών και καλυτέρευση των σχέσεων με άτομα εξουσίας. Επίσης μέχρι τις 27/6 θα είστε πιο αγαπητοί κοινωνικά, ιδανική περίοδος για δημόσιες σχέσεις. Αυτές τις μέρες γίνονται γόνιμες επαγγελματικές επαφές.

Σκορπιός

Αρκετά ευνοϊκή θα είναι για το ζώδιό σας η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Καρκίνο έως τις 27/6, μια περίοδος όπου η γοητεία και οι κατακτήσεις σας αυξάνουν. Οι σχέσεις ισορροπούν, εκτός απ' τις μέρες γύρω στις 11-12 του μήνα που θα γίνουν ξεκαθαρίσματα. Οι θετικές όψεις του Ερμή σήμερα και αύριο φέρνουν όμορφες γνωριμίες και καλλιτεχνική έμπνευση.

Τοξότης

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο, απ' όπου μέχρι τις 27/6 θα ομορφύνει  την ερωτική σας ζωή, ενώ η  σχέση με το σύντροφο γίνεται πιο  βαθιά και ικανοποιητική. Εξαίρεση θα είναι οι μέρες γύρω απ' τις 11-12 Ιουνίου, όπου οι δύσκολες όψεις της προκαλούν πάθη, ζήλιες, ξεκαθαρίσματα. Επίσης η διέλευση αυτή θα βοηθήσει τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως

Ιδιαίτερα ευεργετική για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και την κοινωνική σας ζωή θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ' τον Καρκίνο έως τις 27/6, η οποία φέρνει ισορροπία, αγάπη, γοητεία, κατακτήσεις. Ταυτόχρονα κορυφώνονται αυτές τις μέρες ορισμένες θετικές όψεις του Ερμή, οι οποίες βοηθούν στην καλή κι αρμονική επικοινωνία με το σύντροφο και τους συνεργάτες.

Υδροχόος

Θα βελτιώσει ιδιαίτερα το κλίμα  στο χώρο εργασίας η διέλευση της  Αφροδίτης απ' τον Καρκίνο μέχρι  τις 27/6, ενώ οι σχέσεις με τους συναδέλφους  γίνονται ήπιες κι αρμονικές. Ευχαριστιέστε  τη δουλειά σας και απολαμβάνετε μια όμορφη καθημερινότητα και τα ωραία μικρά πράγματα της ζωής. Πιθανή βελτίωση και της υγείας. Θετικές επαγγελματικές επαφές.

Ιχθύες

Ευνοείται αρκετά το ζώδιό σας απ' την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο, η οποία μέχρι τις 27/6 θα ομορφύνει την ερωτική σας ζωή και θα φέρει φλερτ, κατακτήσεις αλλά και ωραίες στιγμές διασκέδασης και τέχνης. Επίσης οι θετικές όψεις του Ερμή αυτές τις μέρες φέρνουν θετικές επαφές και η επικοινωνία βελτιώνεται σημαντικά. Αυξημένη δημιουργικότητα.

Κριός

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα ευνοήσει τον τομέα του σπιτιού  και της οικογένειας μέχρι  τις 27/6, μια περίοδος όπου οι σχέσεις  με τους δικούς σας θα βελτιωθούν σημαντικά. Ιδανική εποχή για να διακοσμήσετε και να φροντίσετε το χώρο σας. Τα συναισθήματα ισορροπούν. Οι θετικές όψεις του Ερμή βοηθούν ακόμα περισσότερο τον τομέα του σπιτιού.

Tαύρος

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα φέρει ευχάριστες γνωριμίες, συναντήσεις κι ερωτικά ραντεβού μέχρι τις 27/6, ενώ θα ομορφύνει τον τρόπο που μιλάτε και γράφετε, κάτι που θα κερδίσει τους άλλους. Βελτίωση σε συγγενικές σχέσεις. Οι θετικές γωνίες του Ερμή αυτές τις μέρες, βοηθούν τις επαφές, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being