Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

WRC: Ταχύτερος (και πάλι) ο Νόβικοφ

WRC: Ταχύτερος (και πάλι) ο Νόβικοφ

Ο νεαρός Ρώσος ακολούθησε την ίδια τακτική όπως και στην προηγούμενη ειδική

αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτοεί διόλου τον Ευγκένι Νόβικοφ, ο οποίος έκανε και πάλι το... θαύμα του και ήταν ο ταχύτερος όλων. Ο νεαρός Ρώσος ακολούθησε την ίδια τακτική όπως και στην προηγούμενη ειδική, ήταν ταχύς στην αρχή και το μέσο της ΕΔ, αλλά στο τελευταίο σπλιτ ανέβασε ρυθμό και πέρασε μπροστά.

Η επίδοσή του 13:14.2 ήταν κατά 1,5 δευτ. ταχύτερη από εκείνη του δεύτερου Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα που ακολούθησε. Στην ουσία δεν άλλαξε σε κάτι η κατάταξη των τριών πρώτων σε σχέση με την προηγούμενη ειδική. Η πρώτη τριάδα, Νόβικοφ, Λάτβαλα και Οζιέ παρέμενει ίδια. Η διαφορά υπήρξε στις πιο πίσω θέσεις, με τον Σόρντο να είναι τέταρτος, διασκεδάζοντας, όπως είπε, περισσότερο τη συγκεκριμένη ειδική. Το θέμα είναι ότι ο Ισπανός εξακολουθεί να χάνει χρόνο και είναι πιο αργός του Λάτβαλα, με αποτέλεσμα ο Φινλανδός να διευρύνει ακόμη περισσότερο τη μεταξύ τους διαφορά στη γενική κατάταξη. Από τα 44,7 δευτ. που ήταν στην ειδική «Γυμνό 2», ανέβηκε πλέον στα 49,2 δευτ.

Ο Τιερί Νουβίλ παραμένει σταθερά τρίτος γενικής, αλλά εδώ έχασε έδαφος λιγάκι, τερματίζοντας έκτος, πίσω από τον Μαντς Οστμπεργκ. Ο Νορβηγός που ήταν πέμπτος σε αυτή την ειδική, βρίσκεται στο κυνήγι του Μάρτιν Πρόκοπ και της έβδομης θέσης στη γενική κατάταξη. Φαίνεται ότι η προσπάθειά του αποδίδει καθώς έχει μειώσει τη διαφορά του από τον Τσέχο στα 2,5 δευτ.

Ο Νάσερ Αλ Ατίγια θέλησε να είναι προσεκτικός λόγω των συνθηκών και δεν κινήθηκε γρήγορα. Κατά συνέπεια σημείωσε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, διατηρώντας ωστόσο την έκτη θέση στη γενική κατάταξη.

Ατυχος ήταν ο Αντρέας Μίκελσεν, ο οποίος στην προσπάθειά του να φτάσει τον Αλ Ατίγια υπέπεσε σε λάθος, προκαλώντας ζημιά στην πίσω δεξιά πλευρά του Polo του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει λίγο χρόνο και να απέχει πλέον 9,8 δευτ. από τον Αλ Ατίγια στη γενική κατάταξη.

Στη WRC2 τα ηνία κρατάει ο Ρόμπερτ Κουμπίτσα, ο οποίος όπως είπε, αρχίζει να το διασκεδάζει. Ο Πολωνός είναι δέκατος στη γενική κατάταξη και καταδιώκεται από τον Σεμπαστιέν Οζιέ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports