Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eurovision - Θα περάσει μάλλον απόψε η Ελλάδα με τον Αγάθωνα στον τελικό

Eurovision - Θα περάσει μάλλον απόψε η Ε...

Τα πρακτορεία στοιχημάτων έχουν πάρει φωτιά, ωστόσο για τον τελικό μας δίνουν εκτός 10άδας

Στις 22.00 απόψε ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει από τη ΝΕΤ η μετάδοση του β' ημιτελικού της 58ης Eurovision, όπου ο Αγάθωνας Ιακωβίδης και οι Koza Mostra από τη Θεσσαλονίκη θα ερμηνεύσουν το τραγούδι των Στάθη Παχίδη και Ηλία Κόζα «Alcohol is free» ευελπιστώντας στην πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου 18 Μαίου 2013.

Την ίδια ώρα τα πρακτορεία στοιχημάτων στο διαδίκτυο έχουν πάρει φωτιά και στις έως τώρα αποδόσεις, η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας φαίνεται ότι θα καταφέρει να περάσει τον σκόπελο του ημιτελικού αν και η ατυχία και αποκλεισμός της Κύπρου και της Δέσποινας Ολυμπίου προχθές πάγωσε πολλούς και στην Ελληνική αποστολή.

Ωστόσο στα γενικά στοιχήματα το κεφάτο και με Βαλκανικό ήχο «Alcohol is free» δεν δείχνει ικανό να κυνηγήσει πολύ υψηλή θέση χωρίς τίποτα να αποκλείεται καθώς η Γιουροβίζιον είναι πάντα απρόβλεπτη. Τα στοιχήματα μας έχουν λοιπόν κολλημένους στην 14η θέση με μία ελαφριά ανοδική τάση.

Το «Alcohol is free» θα ακουστεί 9ο σήμερα στη σειρά μεταξύ 17 χωρών, από τις οποίες θα περάσουν μόνο οι 10!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για όσους δεν μπορέσουν να δουν τον διαγωνισμό της Eurovision από την τηλεόραση και το κρατικό κανάλι, θα μεταδίδεται και ραδιοφωνικά από όλους τους περιφερειακούς σταθμούς της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Στην Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα οι ακροατές θα μπορούν να συντονιστούν στην ΕΡΑ Πάτρας 92,5 που θα αναμεταδώσει στις 10 το βράδυ απόψε τον 2ο ημιτελικό αλλά και την βραδιά του μεγάλου τελικού το ερχόμενο Σάββατο 18 Μαΐου 2013.

Στο μεταξύ ο ρεμπέτης Αγάθωνας δήλωσε χθες πεισματικά ότι δεν θέλει να μάθει αγγλικά. «Θέλω να είμαι ο μοναδικός Ευρωπαίος που δεν θα ξέρει αγγλικά», είπε χθες σε συνέντευξή του ο Αγάθωνας αποστομώνοντας τη δημοσιογράφο των «oikotimes» ενώ το περίφημο μουστάκι του έχει κάνει εντύπωση στους απεσταλμένους του ξένου Τύπου που καλύπτουν στο Μάλμε τη φετινή Eurovision.

Στην 1η θέση και ως πιο πιθανή να σαρώσει και να νικήσει φέτος εξακολουθεί σύμφωνα με τα στοιχήματα και με όσα γράφει η εφημερίδα «Έθνος», να βρίσκεται η Δανία που πέρασε ήδη από τον 1ο ημιτελικό και ακολουθεί η Νορβηγία που διαγωνίζεται σήμερα μαζί με την Ελλάδα.

Λίγο πιο κάτω είναι η συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν που κι αυτή εμφανίζεται σήμερα στον 2ο ημιτελικό, με το τραγούδι που έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και έχει την καλλιτεχνική σκηνική επιμέλεια του Φωκά Ευαγγελινού.

Το «Alcohol is free» επιμελείται από πλευράς καλλιτεχνικής και χορογραφίας η Μαρία Λυραράκη.

Πώς θα ψηφίσουμε

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην ένατη θέση και οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν όσες φορές επιθυμούν το τραγούδι της επιλογής τους (εκτός από την ελληνική συμμετοχή), καλώντας στο 9011199ΧΧ (προσθέτοντας τα δύο τελευταία νούμερα που αντιστοιχούν στη σειρά εμφάνισης των χωρών τη βραδιά του δεύτερου ημιτελικού) ή στέλνοντας γραπτό μήνυμα (SMS) στο 19559 με τον κωδικό της χώρας.

Η χρέωση για κάθε τηλεφωνική κλήση θα είναι 0,61 ευρώ και για κάθε SMS 0,615 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Μαζί με την Ελλάδα, στον β' ημιτελικό της Eurovision, θα εμφανιστούν οι Λετονία, Άγιος Μαρίνος,ΠΓΔΜ, Αζερμπαϊτζάν, Φινλανδία, Μάλτα, Βουλγαρία, Ισλανδία, Ισραήλ, Αρμενία, Ουγγαρία, Νορβηγία, Αλβανία, Γεωργία, Ελβετία και Ρουμανία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight